Gylden pande

gylden-pande01-140507.jpg

gylden-pande02-140507.jpg

gylden-pande03-140507.jpg

Tjah, jeg spiser ikke så forfærdelig meget p.t., men idag har jeg tilladt mig at spise lidt. Det var en ret bare inspireret af, hvad der lige var i huset, og hvad jeg godt kan lide.

Retten består af:

Smør/Olie til stegning
Masser af løg (i halve tynde skiver)
1 æble pr. 2 løg (i tynde stykker)
Kogte ris efter lyst
og kogte kikærter
2 spsk. karry
1-2 tsk. ingefær
Smag til med salt

Karry og ingefær brændes af, og løg og æbler tilsættes og svites ved lav varme til de er bløde, ris og kikærter tilsættes og varmes godt igennem og blandes godt med karry.

Der kan sagtens tilføjes flere grønsager såsom grøn peber, hvidløg, squash etc. Prøv dig frem – en god og billig ret, som også er lækker til et stykke kød, fisk, fjerkræ af stort set enhver slags. Bon Appetit. Her er pricippet med ISO indstillingerne også brugt og lykkedes 🙂

4 thoughts on “Gylden pande

 1. 🙂 Marianne – det er dejligt, at være kreativ, men jeg kan nu også godt lide, at følge en lækker opskrift. Fortæl, fortæl, hvilken ret du vandt med?

 2. De bedste retter er ofte dem man “finder-på” fra skabet. Det gjorde jeg en dag og sendte den efterfølgende ind til en mad-konkurrence – og vandt.
  En tur til USA for hele familien……….. Mit motto; Vær kreativ i et køkken det er meget sjovere……:d/

 3. Mmmm, mulighederne er uendelige, det er bare om at få ideerne når man ikke synes at have huset fuld af madvarer. Det er nu dejligt at kunne inspireres her inde, det hjælper på variationerne i det lille hjem:)

  Velbekommen

 4. Arj søde – det ser altså lækkert ud \:d/
  Blir helt sulten nu…. det dur jo ikke [-(

  Knus –
  håber snart du er frisk igen.

  Lotte

Der er lukket for kommentarer.