Smag og behag – Claus og Carsten

cm1626.jpgImorges så jeg “Smag på Danmark” med Claus Meyer. Det var et dejligt gensyn med en sympatisk, engangeret og dygtig kok. Jeg kan rigtig godt lide Claus, det han står for, og så er han både behagelig og se på og lytte til. Nu var dagens menu, absolut ikke noget for mig, for det var musllinger og østers fra Limfjorden. Men er man til det, var det nogen superlækre opskrifter. Der er mere om programmerne her. Jeg vil anbefale dig, at hvis du er glad for mad, se næste afsnit. Det skal jeg ihvertfald.

Nu vi er ved maden, var der også igår aftes noget om en restaurant i Tivoli, der havde fået så dårlig anmeldelse, at man tog op, om det virkelig var rimeligt. Og konklusionen var jo, at når man havde så dårlig en oplevelse, så var det rimeligt. Jeg har også svært ved at få den her kok og så Perlen i Tivoli til at hænge sammen, men det er så sådan. Hvis man skal gå efter anmeldelsen, så skal man ihvertfald ikke besøge den, hvis man planlægger kulinariske oplevelser derinde. Vi plejer nu at gå i Grøften og har altid fået en super behandling og lækker mad.