Dagens bil: Jaguar XJ Sport V8

jaguar-sort03-150507.jpg

jaguar-sort02-150507.jpg

Var denne “midnatssorte” Jaguar XJ Sport V8, som jeg fandt ud af det var, da jeg kom hjem. Hvis du skal have sådan en koster den brugt ca. 140.000 (den jeg fandt var fra 1995). Den er svær at finde i DK, men i England er der masser, som du kan se. Jeg har en stor svaghed for Jaguarer, og sådan en her kan få mit mundvand til at løbe, det er helt sikkert. Men jeg kan da kun drømme om sådan en bil. Det er da så heller ikke forbudt heldigvis.

Ivøvrigt havde jeg nær skabt panik hos et sødt ægtepar der holdt lige bag Jaguaren, de troede jeg var parkeringsvagt 😉 Men nej jeg har helt udskyldige motiver, og ELSKER bare biler, så jeg kunne berolige dem med, at jeg skam var helt fredelig, og de iøvrigt kunne få min plads, for både de og Jaguaren holdt ulovligt 🙂

3 thoughts on “Dagens bil: Jaguar XJ Sport V8

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Den sorte skønhed - igen

Der er lukket for kommentarer.