En rigtig villavej

villavejen-150507.jpg

hus-med-taarn-150507.jpg

Det er hvad det ovenfor er. På den her villavej ligger også huset med tårnet. Det er et smukt hus, men har fået smækket de her nye vinduer i. Jeg mener jo, man i Danmark gør ALT for lidt for at bevare gamle vinduer. Uanset, hvordan det vendes og drejes, så er de gamle altså kønnere og da ganske specielt når vi taler palævillaer og bondehuse. En anden ting ved det her hus, som faktisk er et palæ, er at på grunden, er der ingen træer. Så stort et hus kræver altså nogen træer. Det er noget, jeg vil blive ved at kritisere moderne familier for, deres fuldstændige mangel på sans for beplantning og uhørte trang til at fælde selv meget meget gamle træer. Prøv at forestille jer, hvordan en villavej ville komme til at se, ud hvis alle på vejen fulgte samme kedelige trend? Jeg vil helst ikke tænke så langt – vil du? Så for hulen da tænk jer om før I fælder. Træerne er med til at give stemning og hygge og karakter både til en vej, men sandelig også til husene, som det tydeligt ses på mine andre fotos.

1 thought on “En rigtig villavej

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Morgenens rundtur

Der er lukket for kommentarer.