Endnu en syren


moerk-syren02-150507.jpg

moerk-syren-150507.jpg

Er du træt af syrener? 🙂 Though – for jeg ELSKER dem så her er en mere, udsat for min eksperimenteren! Nu vil jeg gå ind og nyde min drink, som jeg har lavet. Jeg har også fotograferet en guldregn idag, men rent faktisk gør den sig ikke rigtig som mål for fotografen. Den egner sig bedst i flok, men jeg har forsøgt mig og det lykkedes. Men nu gider jeg ærligt talt ikke mere. Må hvile hovedet.

P.S.: Nu har jeg villet gøre opmærksom på det her tidligere indlæg nogen dage, men jeg har glemt det – du kan stadig nå at være med! Det skylder du dyrene!

drink-150507.jpg

2 thoughts on “Endnu en syren

  1. 🙂 Hej Claus, du har ret vi vil have duften med! 😮 Du tager fejl med hensyn til min drink, det er ikke vand 😉 Men derfor er dine betragtninger derom helt okay alligevel.

  2. Det gør ikke noget med de syrener – det er bare en stor skam at dugten ikke kommer med – det må de altså snart se at få lavet – har læst at det er under udvikling. Det er noget af det bedste ved foråret – alle duftene. Næsen er et vigtigt organ og det skal ikke forsømmes. Desværre er det mest opløsningsmidler jeg oplever i min næse (på arbejdet).

    Det glas med vand (?) ser dejligt ud. Vi har ikke postevand herude i Kina (vi har – men det kan ikke drikkes), så vi må drikke renset vand af flasker – det er ikke det samme. Noget af det bedste når vi kommer til DK er altid det bare at kunne få dejlig god koldt velsmagende postevand lige fra hanen – behøver ikke engang at bruge et glas – bare lige fra hanen. Se – det mangler jeg rigtigt meget.

Der er lukket for kommentarer.