Helt og aldeles chokerende

Jeg har lige set “Fede tider” på TV3, om verdens fedeste mennesker. Troede du, at du havde et vægtproblem, bliver det sat i et helt nyt perspektiv, når du ser denne udsendelse. Her taler vi flere hundrede kilo, nogen er helt oppe på ½ ton. Det er ganske enkelt forfærdeligt. Jeg har aldrig set noget lignende. At der findes noget lignende i DK, er jeg ikke i tvivl om, at der kommer flere heller ikke. Det er madafhængighed på et helt og aldeles sygt, sygt plan. Det skal ses. Så du det ikke, kan du følge beboerne på Brookhaven’s kamp for at smide kiloene igen næsten tirsdag – hvis de da ikke snyder – for det gør de også, hvem der så forstår det. Rigtig mange af dem ballancerer på kanten af døden. Jeg tror til gengæld, at deres tilgang til det, slet , slet ikke er nok. De gør det i kostplaner og motion, som kan være godt nok, men det er ikke nok til folk der er i den grad afhængige af mad, som disse. Men se selv udsendelsen næste uge, og hvis du vil se, hvilken scala vi taler, fandt jeg denne artikel “Big as Life”, som illusterere tydeligt, hvilken størrelse vi er ude i, selvom dette ikke er en patient på Brookhaven!!! Der er også andre overvægtige med, bl.a. en fyr fra England, der har fået kirurgisk indgreb og er kommet af med kiloene, ham kan du se på hans hjemmeside. Iøvrigt nu vi taler om det, så er vores egen Merethe Kasten bare blevet superflot – tillykke til hende! Her er lidt yderligere om verdens tungeste.

4 thoughts on “Helt og aldeles chokerende

 1. Merete Kasten er jo netop en af de klare billeder af hvor svært det er at være overvægtig, og hvor meget sværere det er at melde sig ud af sin egne fedme igen. Hun har vist så meget klasse, det store sårbare menneske, hun fandt bare overskudet til sidst, hun er virkelig et forbillede:)

  Jeg så også det program igår, hvor var det trist at se hvor fanget de var, for de ønskede jo ikke den tilstand. Jeg tror ikke på at nogen ønsker livet som tyk, jeg tror bare at nogen er mere fanget end andre, lige som narkomaner, det kræver en forbandet vilje og et psykisk overskud at melde sig ud igen, desværre

 2. Hej Trusru

  Du har så ikke set “Livet er fedt” som blev sendt på TV2 i sin tid om en gruppe af overvægtige, der kæmpede en sej kamp med kiloene. En af disse hed Merethe Kasten, og havde det meget svært. Hun tabte sig rigtig flot, men tog det hele på igen, og to så det skridt at få en Gastrisk Bypass. Og nu er hun blevet slank og fin og ikke mindst glad 🙂 Se selv her:

  http://kvinder.bt.dk/index.php?id=380

  Du kan se et superklip med Merethe her:

  http://sputnik.tv2.dk/?channel (skriv “livet er fedt” i søgefeltet TV.)

 3. Hvem er Merethe K..???

  Jeg så desværre ikke programmet her til aften, men jeg så engang et program med Jerry Springer (ja, jeg ved det godt.. Det er skod TV), men der viste de en mand som vejede 400 kg tror jeg det var. Han var total invalideret af sygdommen.. Det var skrækkeligt, han kunne ikke forlade sin lejlighed for at lave de mest normale ting.. Han kunne kun ligge i sin seng.. Det var virkeligt den onde cirkel som var sluttet totalt..

  De genudsender jo nok programmet på Tv3.. 🙂 Så jeg lige kan se det..

  //Trusru

 4. Jeg så det også … her kan man virkelig tale om overvægt som en dødelig sygdom 🙁 Skræmmende!

  Og ja, Merethe K. er bare blevet så flot 🙂

Der er lukket for kommentarer.