Hos lægen

skilt-hos-laegen-150507.jpg

skilt-hos-laegen02-150507.jpg

Er det de gode gamle dage der hersker. Han bl.a. allerede ved indgangen de gamle skilte fra en svunden og bedre tid. Idag da jeg kom i venteværelset var der kommet en ny sofa til os ventende sjæle. Ligefrem køn var den ikke, men formentlig god og sidde i og den der var, var sammen med nogen af værelsets stole, ved at falde sammen 😉 Men der er hyggeligt. Lægen er en lun fyr, og over det hele hænger der lægevitser og skulle man henfalde til noget kultur, er der også masser af det, da lægen intereserer sig for kunst, sørger han selvfølgelig for, at patienterne er velinformerede. Sekretæren er rigtig sød, og lader sig aldrig slå ud af, at værelset nogen gange bugner af ventende. Der er intet nymodens her. Lægen har en computer, men det er mit indtryk, at det kun er under protest – jeg ved det ikke 😉 Han spiller ihvertfald golf, og huskede at minde mig om, at det var lige, hvad han havde tænkt sig at gøre fredag, hvis jeg skulle finde på at “gå igen”. Han kunne altså ikke finde noget på bronkier og lunger, således udstyret med den sædvanlige “en virus” kunne jeg så gå hjem. Ikke roligere, for det er jo mere forudsigeligt, når man kan sluge sin antibiotika (penicillin har jeg allerede fået for meget af!). Men som vi var enige om – jeg kan ikke komme i indviet jord, så forgiftet jeg er – jeg skal på kommunekemi med alt det jeg har fået i min tid 😀 – se sådan er lægen, og han har sgu ret – det er ikke småting, den lille krop har stået model til. For nu at holde stilen fik jeg lige indtelefoneret månedens dosis af smertestilende (morfin) og lidt andet medicin. Så var det også klaret, nu jeg var der.

2 thoughts on “Hos lægen

  1. Hej Hanne

    Ja det ér stærke sager, men jeg har også kroniske smerter, det meste af tiden, og jeg tåler ikke syntetisk morfin – og så….@-)

    Ja her er utroligt mange superlækre huse her, men jeg bliver bare sur når de ødelægger dem >:p Tak for rosen til mine fotos 🙂

  2. Det var stærke sager, du får#:-s

    Dine billeder idag er blevet gode.
    Ikke fordi vi mangler gode motiver her i Jylland, men du bor i noget af det smukkeste i Danmark…Dyrehaven – Øresund – nogle af Danmarks smukkeste og mest særprægede huse findes i dit område. ;;)

Der er lukket for kommentarer.