Huset og den søde figur

efeu-pa-det-roede-hus-15050.jpg

kastanie-foran-garage-15050.jpg

firgur-foran-hus-150507.jpg

ny-garage-ved-det-roede-hus.jpg

På samme vej, faktisk lige ved siden af det vandskurede hus, var dette hus. Et rødstenshus med bindingsværk og efeu. Alle der kender mig, ved at jeg har en svaghed for rødstenshuse, og efeu også. Det er iøvrigt en misforståelse, at efeu ødelægger murværket. Det ødelægger tagrender med mere, hvis den får lov at brede sig ukontrolleret som her, hvor den vist skal have en klipper. Er murværket fra start iorden gør efeu ingen skade og kønt er det jo. Som det ses her, har man også moderniseret her, og bl.a. bygge en ny garage/carport – fint for det er gjort med respekt for huset og i stil der passer – også i biler kan jeg se, de har god smag – puha. De havde den lille figur af rengøringsdamen stående udenfor. Desværre også et meget brugt Juletræ, som skæmmede noget! Under kastanien ses den gamle garage.

1 thought on “Huset og den søde figur

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Morgenens rundtur

Der er lukket for kommentarer.