Vi har altså også vand

oeresund-mod-nordoest-150507.jpg

oeresund-mod-sydoest-02-1505.jpg

Inden jeg kørte til lægen og efter at have smidt min hr. fader af, ville jeg en tur ned til vandet. Det slog mig lige, at det havde jeg slet ikke været. Derudover ville jeg lede efter nogen mørke syrener, så jeg kunne afprøve mine fototerorier – som iøvrigt holder endnu. Vi har godt nok ikke Vesterhavet her som så smukt vist hos Lene, men Øresund en dag som idag, er nu heller ikke så ringe endda, som det ses. Båden ligger ved en privat bådplads.

4 thoughts on “Vi har altså også vand

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Drømmeverden

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Mogenens rundtur

 3. Hej Marianne

  Det har du helt ret i. Jamen jeg har jo ikke kørt ret langt for noget af det, det er lige udenfor døren \:d/ Men du har helt ret, der er det hele her. Man kan næsten komme Jorden rundt her, og om ikke andet kan man spise der 😉

 4. Du har da rigtig været på sight idag 🙂
  Vesterhavet med dens blæst er speciel og impornerende, men en tur langs Øresund er nu ikke at foragte. Vi elsker at køre en tur langs Strandvejen (bor på Amager) til Gilleleje og så købe friske fisk med hjem (gerne rejer–uhhhhhhhmmm).
  Noget andet man oplever ved en tur langs Øresund og som jeg ikke ser så ofte i det vestjyske er; mangfoldigheden. Her er sorte – her er hvide – her er tykke – her er tynde – her er joller – her er Yachter – her er ladaér – her er jaguaer – her er Netto – her er fransk delikatesser – her er kongelige – her er hjemløse osv.
  Jeg håber at du snart bliver bedre. Viruser er ikke at spøge med

Der er lukket for kommentarer.