Bilen jeg var – sammen med mange andre

toyta-landcruiser04-160507.jpg

toyta-landcruiser03-160507.jpg

toyta-landcruiser01-160507.jpg

Vi havde for noget tid siden den her ret åndssvage test. Der var jeg sådan en, og det var de fleste vist. Nu holdt den her kæmpe ting uden for Fakta, og nærmest skreg på at blive fotograferet. Flot er den, men for hulen en kolos. Hvis jeg skulle på safari i den namibiske ørken ville jeg nok synes den er praktisk, men her….Nej ikke rigtig! Prøv at se størrelsen i forhold til en almindelig bil og varebilen på den anden side af gaden.

2 thoughts on “Bilen jeg var – sammen med mange andre

  1. 🙂 Noget skal jeg jo sige, når jeg nu aldrig :(( får råd til sådan en – eller Jaguaren heller 😉 Nej Jeg ved ikke hvad jeg ville vælge, havde jeg råd, men fin er den – helt sikkert.

  2. Altså, jeg ville ELSKE at bestige det dyr det, hver gang jeg sku køre bil, også selv om den er skide uprktisk i byen. Jeg vil SÃ… gerne eje sådan en eller bare en i stilen engang, det vil være skøppe skønt at stige OP i sin bil istedet for at sætte sig ned, har ihvertfald bildt mig selv ind at jeg er blevet for gammel til det og derfor har brug for den der høje og lækre;)

Der er lukket for kommentarer.