Firbenet ventende lille sjæl

Ham her stod udenfor Fakta, og ventede på sin ejer, da jeg kom ud, efter at have været der for 2. gang. Her til aften. Er han ikke sød? Jeg måtte jo lige have lidt mere pastasalat i Irma, nu da jeg ikke skulle have bøf, og så var der et par ting, jeg skulle have i Fakta også, nu jeg var afsted. Det er sidste skoledag – godt det kun er een gang om året!!!

buldog-160507.jpg

Her øser det ned nu og humøret er derefter. Jeg tror, det er godt, jeg har en trofast sofa idag. Og ikke mindst søde veninder, der gider lytte!

4 thoughts on “Firbenet ventende lille sjæl

  1. :d Lige nøjagtigt sådan havde jeg det. Han var iøvrigt kamerasky, for hvis jeg prøvede at fotografere ham forfra, så vendte han demonstrativt hovedet 😉

  2. Øv ja, regnvejr gør altså ikke et dårligt humør bedre. Men man kan alligevel ikke lade være at smile når man ser sådan en lille stolt fyr som ham der:) (jeg ved ikke hvorfor men jeg synes bare den hund skinner langt væk af at være en han)

  3. Tusind tak Lene, det håber jeg også – begge dele! Ja, han er sød lille hunden, som jeg faktisk ikke ved, om er en han. Men det virkede sådan 🙂

Der er lukket for kommentarer.