Det sidste døgn – John F. Kennedy Jr.

normal_23.jpg

Igår skulle jeg se en ny serie på Discovery “Det sidste døgn” som følger en lang række kendte mennesker i deres sidste 24 timer. Jeg har set et par stykker af dem før, men med personer jeg ikke kendte ret meget til, og som dybest set ikke havde min store interesse.

Igår var det om John F. Kennedy Jr. Jeg har altid været facineret af Kennedyerne, så selvfølgelig skulle jeg se det. Selvom jeg selvfølgelig godt ved, hvad hans og hans kone og svigerindes skæbne blev, så er dette stadig en anden vinkel på det. Selvfølgelig faldt jeg i søvn inden jeg fik set det helt færdigt, men jeg fik da set det meste. Vil du svælge i fotos af John Jr., kan du gøre det her.

Som det vides , er der mange der mener at Kennedyerne er offer for en forbandelse. Hvorvidt det er rigtig skal jeg ikke kunne kloge i, men ihvertfald konstaterer at de ulykker, der er haglet nedover hovedet på dem, er af imponerende antal.

Vil du gerne se udsendelsen, så studér programoversigten, for de bliver genudsendt senere på ugen.