Overgreb – hvordan kan det ske?

Alt i mig vrider og vender sig, når jeg læser denne historie – det kan bare ikke være rigtigt, at man nu fra Statens og kommunens side, begår decideret overgreb på et barn. Forestil jer lige, det scenario. Hvordan kan noget så horribelt ske? Jeg kan næsten ikke holde det ud – og hvordan må hendes forældre som hun har været hos, siden hun var helt lille og hun ikke have det – puha! 🙁

5 thoughts on “Overgreb – hvordan kan det ske?

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Undskrifter adoptionssag - Lad pige blive!

  2. :-?? Det er forfærdeligt! De må have gjort sådan %-( i forhold til barnet. Der skulle være nogen enslydende procedure for det der. For det her er en gang makværk, det er helt sikkert x(

  3. Barnets tarv er meget forskelligt defineret, alt efter hvor man sidder i systemet, det er jeg ganske overbevist om. Og når alt kommer til alt, så handler alt i denne verden om politik og penge, på et eller andet niveau, så mon ikke det også her har spillet ind?
    Har fulgt lidt med og der har været lidt skriveri om den der adoption, om plejefamilien overhovedet var interesseret lige nu, om de hellere ville forblive som plejefamilie, hvilket jo koster systemet penge, og om plejefamilien overhovedet ville komme i betragtning eller om de skulle “kø” sammen med andre mulige og interesseret adoptanter.

    Den sag er vidst noget speget, et er ihvertfald sikkert, barnet er IKKE hørt, tarvet for barnet har IKKE været gjort gældende i denne sag- overhovedet, og det er sgu trist:(

  4. Vi sad også og snakkede om her til morgen, og vi blev enige om at der må være nogle meget inkompetente personer rundt omkrig i kommunerne, hvis sådan noget kan ske.[-x

Der er lukket for kommentarer.