Regnvejrsmad – Bøf med løg

Jeg ved ikke, hvordan vejret er i andre dele af landet, men her regner det – ja det øser ned, og i forvejen havde jeg jo bestemt, at jeg skulle have Bøf med løg, og det passer helt fint til vejret. Jeg er lige færdig med at lave det, så er det gjort. Bøf med løg er i høj grad en ret, jeg forbinder med min mor, og jeg kan heldigvis lave sovsen nøjagtig som hende, for den er god – fy!!!! Og kartoflerne er nye, der er næsten ikke noget bedre 😉

loeg-i-net-170507.jpg

i-skiver-170507.jpg

loeg-pa-panden-170507.jpg

nye-kartofler-170507.jpg

paa-panden-170507.jpg

boef-med-loeg-close-170507.jpg

boef-med-loeg02-170507.jpg

6 thoughts on “Regnvejrsmad – Bøf med løg

  1. Så fik du endelig gang i hakkebøfferne…… Her står den på laksefrikadeller og almindelig sløvhed – nøøj hvor det regner….. Min “vinder” ret sætter jeg en af dagene på min blog, promis……. Det er kreoler kylling med chilli og chokolade og dertil couscous.
    Bon appetit Deborah fra den lysegrønne Ø

  2. Mmmm, det ser lækkert ud :). Man bliver helt sulten. Jeg tror jeg skal lave en gang “deller” og kartofler til min familie senere i dag.

  3. Øjjj, og med sovs og det hele, så er en hakkedreng en af de kødspiser jeg ALDRIG bliver træt af, uhmmmm. Velbekommen Deborah:)

    Gullash, hvis det er den med sovsen så er det en verdensmesterret med kartoffelmos til, og er det den som er en suppe så er den ikke mindre ringe, bare med kartoffelstykker i.

    Må smutte her fra, jeg bliver sulten som en udsultet ulv, og jeg har ligesom ingen af de der retter foran mig, desværre:(

Der er lukket for kommentarer.