Aktiviteter i solen

pigerne-pa-altanen-180507.jpg

Det er småt med aktivitet hos mig, men så kan man da altid kigge på andre. De to små tøser, havde belejret altanen og så ud til at hygge sig vældig.

duen-ordner-sig-180507.jpg

I magnolietræet bor to store fede duer. Den ene holdt hovedrengøring i stor stil. Det varede da over en time, hvor den pussede hver et dun på sin fede krop 😉 Så den er mere end fin til partneren kommer hjem. Jeg kunne ikke se den nogen steder, men det kan være den er “ude og handle ” føde 🙂

Mig – Jeg har støvsuget en smule, og så har jeg ordnet lidt planter og nu vil jeg gå ud og sætte kartofler over til den bedste kartoffelsalat i verden, som jeg har tænkt at indtage med stegt kyllingebryst til.

3 thoughts on “Aktiviteter i solen

Der er lukket for kommentarer.