På høje tid

hansen-white-rum.jpg

Jeg mener det er mere end på høje tid, at man griber ind overfor mødre, der er alkoholiske. Man behøver ikke engang være alkoholiker, selv meget små mængder alkohol skader barnet. Det er nu anbefalet at man slet ikke rører alkohol, når man er gravid.

For ikke særlig længe siden så jeg en gravid kvinde dingle rundt i en salig brandert. Jeg var lige ved at sige noget, men det gjorde jeg ikke, men det harmer og forarger mig. Har helt tæt på set, hvilke skader det kan give, og berøver barnet for masser af muligheder og chancer senere i livet – det er bare ikke iorden. Efter min mening skulle der lovgives på området, så alle kommuner havde pligt til at gribe ind.

ALTSÃ… IGEN: LAD VÆRE AT DRIKKE, NÃ…R DU ER GRAVID!

3 thoughts on “På høje tid

 1. Jeg mener jo også, at det er logik og sund fornuft at når man er gravid så hverken ryger eller drikker man.

  Når det så er sagt, så kan jeg da også godt nyde et glas rødvin sammen med kæresten og til fester kan jeg også få en lillebittesmule for meget at drikke 🙂

  Men prisen betaler jeg jo – som regel – også dagen efter med tømmermænd og hvor jeg også lover mig selv aldrig, aldrig mere nogensinde at drikke! 🙂

 2. Det siger man faktisk ikke mere Anita – det med et glas rødvin – de nye anbefalinger er INGENTING! Og så er man jo også sikker. I princippet har du ret, så gør alkohol nok meget skade og faktisk ikke noget godt 🙁 Jeg drikker mig aldrig “plakatvissen”, men jeg kan da godt lide et glas vin el. en kold øl – men jeg skader jo så også KUN mig!

 3. Det siges, at et glas rødvin ikke skader, men jo, jeg er helt enig med dig! Jeg kan ikke se, hvordan alkohol og graviditet skulle kunne hænge sammen.

  Faktisk, og her er jeg helt firkantet og stædig, kan jeg stadig ikke se, hvad alkohol overhovedet skulle kunne gøre for mennesket. Alt for mange lader alkohollen være en krykkestok i sociale sammenhænge og det er sgu farligt, men den lille lette overrisling kan da være sjov nok, bevares. Det er dagen derpå bare ikke!

  Måske derfor jeg kun rører alkohol et par gange om året – eller slet ikke. Jeg har fået MIN del af kagen i ungdomsårene 😉

Der er lukket for kommentarer.