Solfyldt morgen

hvid-ukrudsblomst.jpg

Meget mod forventningen, så skinner solen. Så det lille håb, jeg så mellem alle skyerne igår – var altså reelt nok. Jeg glæder mig over mange besøg her på bloggen og som altid over min dejlige bolig, min lille prinsessemis og selvfølgelig solen. En dejlig hyggelig mail fra en veninde, fra det Lollandske her til morgen, var en dejlig start på dagen. Igår aftes fik jeg en sludder med en næsten forsvundet netven, som så heldigvis ikke var blevet helt væk i stress.

ukrudt.jpg

Så alt i alt kun det dumme helbred, at klage over. Og det hjælper ikke, og jeg har stadig feber. Idag skal jeg lige have gjort lidt rent, men ellers ikke noget vildt. Man kan da håbe på lidt sludder her foran skærmen på MSN. Det er nu også så hygsomt, men jeg begynder da at savne hestene og banen! Imorgen er der storløb, så jeg ville jo gerne afsted, men hvis jeg ikke er frisk, går den ikke, for så er jeg stensikker på en omgang lungebetændelse! Vi må se. Foreløbig god dag til jer. Blomsten er en, jeg tog på min tur til vandet forleden, og egentlig er det en ukrudt, men køn er den da.

2 thoughts on “Solfyldt morgen

  1. Hej Stina

    Velkommen til 🙂 Og tusind tak for roserne til mig blog (*) Sjovt du også kom på “Ryttergaården”! Det var tider :-“. Jeg smutter forbi din blog også og håber, du kommer igen ;;)\

  2. Hej Deborah

    Først, vil jeg lige ønske dig en rigtig god bedring…

    Har været lidt rundt i din fantastiske flotte blog, og faldt over Ryttergården og vil så lige hilse på, som en tidligere fast inventar på stedet, især efter Bakken lukkede 😉

Der er lukket for kommentarer.