Alle gode gange IV?

Jeg ved det ikke, men jeg har altid haft “a soft spot” for Sylvester Stallone, og det har jeg stadig. Kan slet ikke stå for hans sovekammerøjne og hans stemme og så har han jo også en flot krop synes jeg. Både nu og før. Jeg har ingen illusioner, og at han er blevet taget med hormoner overrasker mig sådan set ikke, for hvordan hulen skal en mand i hans alder ellers holde til at indspille den slags film, og opretholde sådan en krop….. “Rambo” er film om en kamp mellem det gode og det onde, og den er jo aldrig slut, så evigt aktuel. Men om Stallone skulle være sluttet ved nummer III. Det må jeg vende tilbage til, når Jeg har set den. Her ihvertfald lidt teaser først.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.