Det gad jeg godt

At få min mælk leveret til døren! De får det jo stadig i England, og jeg har altid været så misundelig og undret mig over, at man i DK afskaffer jobs, som rigtig mange kunnne have glæde af at udfylde – så der netop blev en plads til alle – men hvad ved jeg! Jeg vil ihvertfald gerne have leveret min mælk, lad os se, om det kommer! Og så på glasflasker – jeg er SÃ… træt af plastikhelvede – er du ikke? Og så fik jeg hørt om Anemonemælk, som jeg ikke har hørt om før.

Iøvrigt stødte jeg på den her blog på min vej rundt omkring mælk og et nyt produkt fra Thiese.

4 thoughts on “Det gad jeg godt

  1. Jeg kan ikke huske at have modtaget mælk på flaske – men vi havde en mælkemand, da jeg var barn.

    Man stillede bare en “frostboks” ude ved vejen om morgenen med en seddel i, hvad man skulle have af mælk, ymer, fløde etc. Det var dengang man kunne regne med at varerne kunne blive stående, uden at blive neglet!

    Lige så kørte der også en fiskebil rundt een gang om ugen. Jeg ved godt, der også findes fiskebiler nutildags; der holder en ved min lokale Brugsen ca. en gang om ugen – i perioder. Men det er nu ikke det samme, som dengang de kørte rundt på villavejene – ofte med katte i hælene :d

  2. Pia – ja det er en ret genial side med opskrifter, helt sikkert! Dem kan man aldrig få for mange af 🙂

    Marianne, ja det har vi jo også fået her engang, og forhåbentlig er det på vej tilbage 😉

  3. Ak ja….. den gang vi fik frisk mælk leveret på glasflase ved døren, suk….:x

Der er lukket for kommentarer.