Efter opdatering til WP 2.2.

Jeg er blevet opdateret. Og jeg vil jo ekstremt nødigt lyde utaknemmelig overfor den søde, søde hjælpsomme mand, der har hjulpet mig. Men det her er jeg sgu ikke sikker på, jeg kan vende mig til. #-o Jeg er også frygtelig vanemenneske, men jeg synes helt reelt ikke, det fungerer nær så godt som før. Igen kan jeg kun spørge mig selv, hvorfor man laver om på ting, der fungerede fint. Mine links ligger pludselig allesammen ude på forsiden, hvad ikke var meningen, og jeg kan ikke finde ud af at indstille tingene som før. Jeg synes det er iorden at lave om på sikkerhedsmæssige ting, men når man laver brugerfladen dårligere, så bliver jeg sgu sur x(. Lige i skrivende stund, er jeg klar til at bede om at blive bragt tilbage til fortiden 🙁 Der må der være andre end mig der har oplevet ændringerne som forringelser? :-\ Medmindre der findes løsninger på de ting, jeg mangler, for ellers ved jeg skisme ikke lige hvad, jeg skal gøre.:-? Preview, er nu en knap foroven – det var da superpraktisk at man bare kunne scrolle ned – nej jeg er godt nok ikke overbevist – hvis der er nogen der kan, så skriv endelig.

Jeg synes jo, jeg klarede mig fint med det gamle, og nu fortryder jeg ærlig talt, at jeg hoppede med på opdateringsvognen. Jeg er dybt taknemmelig for udvist hjælp som sagt :), og det kan være mig, der “bare” skal vænne mig til noget nyt – indrømmet, det er jeg ikke ret god til! %-( Så vi giver det en chance, og tager en snak med “mesteren” om det, for han kan nok berolige mig – det plejer han, men lige nu er der udbrudt mindre maskinhuspanik her hos mig! 😉

4 thoughts on “Efter opdatering til WP 2.2.

  1. Dejligt at få opdateret, men tror jeg venter lidt. Har endelig fået lidt styr på det hele igen, efter jeg blev hacket for nogle uger siden. :((:)

    Orker ikke hvis hele møjet går ned igen. Men mon ikke også, der kommer endnu en opdatering, sådan inden for overskuelig fremtid :d/

  2. Jeg kan godt se det med dine links er lidt træls. Preview knappen er jeg nu glad for, den virker bedre for mig, da jeg aldrig bruger ekstern mus. Jeg håber du vender dig til det 🙂

Der er lukket for kommentarer.