Legesyg 15-årig

garbo-leger-190507.jpg

legesyg-garbo01-190507.jpg

garbo-leger02.jpg

garbo-vasker-sig-efter-leg.jpg

“Garbo” får sig gerne “et flip” henunder aften, hvor hun leger. Selv som en ret ældre kat på 15, kommer det over hende. Hun spurter fra den ene ende af lejligheden, mens hun højlydt – tror jeg 😉 prøver at forklare og fortælle, hvor sjovt det er (det er ihvertfald under højlydt mjaven), og så kaster hun sig over sin “dims” – som er en reb-ting med to kugler i hver sin ende, som rasler lidt indeni. Den er lige sagen. Den er gammel efterhånden, men det forhindre den ikke i at være verdens bedste legetøj. Da hun var færdig med at farte rundt skulle pelsen lige ordnes på plads igen. Jeg glæder mig over hende hver dag, og at hun er frisk og glad stadig. Pelsen skinner og problemet med hårene på ørerene der forsvandt er for længst væk, og så leger hun også, og er i det hele taget en veltilpas mis.

Som I ved eksperimenterer jeg udi fotograferingen, og det her indendørs noget skal jeg altså stadig lige øve mig lidt i – ihverfald uden blitz. Men jeg synes, hun er så sød, når hun leger, så I skulle se hende.

12 thoughts on “Legesyg 15-årig

 1. Tusind tak Catarina, det kan godt (på mig) virke lidt uoverskueligt, at skulle kaste sig ud i brugsforvirringen. Jeg har lige prøvet det med at slå blitzen fra, og det gør jo verdener til forskel! SUPER! TAK!!! ^:)^

 2. 🙂 Ja, jeg har lige kigget min brugsforvirring. Jeg må vist d.d. igang med den udvidede. Og ja jeg har anti-shake 😉 Tusind tak, det vil jeg straks prøve – du er dagens helt :d

 3. Det gør du ved at trykke på blitzsymbolet indtil du ser symbolet med en streg over og nedenunder står der fra.

 4. Det vil jeg tro, det har (anti-shake), for mit kamera er IXUS 850 og dit er så vidt jeg kan se 800, så mon ikke? Kigger lige brugsforvirringen. Se det er jo der den går gal for mig. Jeg har forsøgt mig med markro for at undgå blitzen – hvordan slår jeg den fra på Auto? Ja at tage et af hvert er da fint nok. Det var sørme godt at vi kom til at tale om det!! :d

 5. Makro bruger jeg kun når jeg er helt tæt på, for eller kan det godt blive sløret. Når jeg bruger Auto-funktionen, kan jeg kun vælge imellem ISO AUTO eller ISO HI, der vælger jeg nogle gange HI, men jeg kan ikke sige hvornår jeg gør det.

  Tit tager jeg et billede med hver indstilling og vælger det bedste. De billeder fra Pool House er taget med auto.

  PS. Der er billedestabilisator (anti shake) i mit kamera, har du også det? Det fungere er ret godt

 6. Jamen hvad med ISO indstillingerne, hvad stiller du dem på? Jeg tror, jeg bruger den forkerte indstilling. Du må godt lige fortælle mig, helt nøjagtig, hvor du stiller hvad, for der går noget galt. Jeg skal så ikke bruge makroen? Hvad så?

 7. Jeg gør som ikke andet end at trykke udløseren lidt ned og vente til den er i fokus og så skyder jeg. Nogle gange bruger jeg et stativ og så forlænge lukke-tiden.

 8. 🙂 Jeg prøver også at undgå det, men så løber jeg igen ind i problemer med skarpheden – måske du kan fortælle mig lidt om, hvordan du gør?

 9. Næste alle de billede jeg tage indedørs er uden blitz, selv dem der blev taget på Shark Pool House, jeg tror kun det med Greg og hans øl er blev taget med blitz.

  Jeg bruger kun blits, når jeg fotografere imod solen udendørs, det lyder mærkeligt, jeg ved det, men der hjælper blitzen med at måle lyset.

 10. Hun er godt nok sød at se på, og hun ser ud til at hygge sig gevaldigt.
  Min den gamle (Laban) som er 16 leger ikke rigtig mere, men det har hun nu egentlig heller aldrig gjort.
  Hun er heller ikke helt med mere, hører ikke så godt og ser ikke så godt. Men er stadig helt sin egen.

Der er lukket for kommentarer.