“Old blue eyes”

Jeg elsker Frank Sinatra – har altid gjort. I min faders dyt, har vi lidt CD’er liggende – hans altså. Heldigvis har jeg valgt i hans CD-samling, hvad der skal ligge der 😀 og blandt dem, er så også en CD med Frankie-boy. Især en sang, har rørt mig de seneste dage, og det er “Old man River” – tekst her., sådan en rigtig melankolsk sang, men en sang om livet. En anden sang, der også er meget kendt og elsket, er “My Way”, som bare ér Frank – der var ikke noget med “Old man river” med Frank desværre, og ingen anden, jeg synes var god nok. Til min fødselsdag sidste år ønskede jeg, og fik en CD med Frank, som jeg er meget glad for. Coveret på min ser lidt anderledes ud (billedet er et andet), men sangene er rigtige 😉

Men her er en hyldest til en sanger der er indbegrebet af en tidsalder og stemning, der for mig var magisk, ganske som han var på godt og ondt. Nyd en sangen, jeg aldrig bliver træt af. Jeg ved ikke, om jeg bliver 100, men jeg vil bestemt ikke have noget imod, at Franks stemme er det sidste, jeg hører.

My way

And now, the end is near;
And so I face the final curtain.
My friend, Ill say it clear,
Ill state my case, of which Im certain.

Ive lived a life thats full.
Ive traveled each and evry highway;
And more, much more than this,
I did it my way.

Regrets, Ive had a few;
But then again, too few to mention.
I did what I had to do
And saw it through without exemption.

I planned each charted course;
Each careful step along the byway,
But more, much more than this,
I did it my way.

Yes, there were times, Im sure you knew
When I bit off more than I could chew.
But through it all, when there was doubt,
I ate it up and spit it out.
I faced it all and I stood tall;
And did it my way.

Ive loved, Ive laughed and cried.
Ive had my fill; my share of losing.
And now, as tears subside,
I find it all so amusing.

To think I did all that;
And may I say – not in a shy way,
No, oh no not me,
I did it my way.

For what is a man, what has he got?
If not himself, then he has naught.
To say the things he truly feels;
And not the words of one who kneels.
The record shows I took the blows –
And did it my way!