Sommerhusdrømme

hentcachebilledephp.jpgSamtidig med, at jeg bare ligger her, eller tuller rundt, indimellem jeg sover og sidder her, bliver der jo god tid til at drømme. Igår skulle jeg finde min gamle nabo’s hus på nettet, da jeg faldt over det her hus, som jeg er gået forbi masser af gange, på mine cykelture i omegnen, og tænkt, at det var lige mig det hus, og ikke mindst beliggenheden. Det er til salg som et helårshus, men jeg drømmer sommerhusdrømme nu, men det indbefatter, altså også “manden” der gider det, og mig og mit irriterende helbred… foreløbig er begge dele drømme, men det er da heldigvis heller ikke forbudt 🙂

3 thoughts on “Sommerhusdrømme

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Morgenens rundtur

  2. 🙂 Det ved man aldrig, man skal aldrig opgive sine drømme! Jeg har også en masse gamle ting og meget få nye. Alt her har en historie næsten.

  3. Jeg forstår dig godt………….. jeg drømmer også selv om at bo et sådanne sted. jeg elsker jo alt der er gammelt (som historiker, speciale i landbrugssamfundet)……….. køber næsten altid gamle møbler og sætter dem i stand. Vi har tit talt om at flytte på landet, men med en syg/handicappede dreng tror vi ikke på ideen. Mathias “bor” jo ofte på Rigshospitalet og da vi bor 10 min derfra i bil betyder det, at vi kan undgå mange overnatninger ved bare at tage frem og tilbage et par gange om dagen. Desuden er han afhængig af specialskole, hjæpemidler og mange handicaphjælere. Det ville blive meget svært at få en hverdag til at fungerer langt ude på landet. Jeg kan jo ansætte en hel lille miniby hvis vi skulle flytte på landet. men jeg opgiver ikke tanken….. en dag Deborah………. en dag bliver vi måske naboer på landet, hvem ved?????

Der er lukket for kommentarer.