To skridt frem, og tre tilbage

blade-200507.jpg

Bladene kom far forbi med, sammen med en pose jord, jeg havde i bagagerummet. Han synes, jeg skulle have bladene, nu når jeg var syg. Jeg troede jo ellers lige, jeg havde det bedre, men undrede mig nu også over, jeg var så træt, indtil jeg fik taget temperatur igen – 38! Så ikke så underligt, så jeg er lige langt igen! Suk!! Håber I har haft en dejlig søndag. Min er blevet brugt mest på sofaen, hvor jeg fik en ordentlig skraber i eftermiddag. Ikke særlig ophidsende, for nu at sige det mildt.

Mine sider er forsvundet, under opdatering/tilbagedatering, så hvis du leder, så er det ikke dig, der er “bims”. Ikke sådan helt, for med lidt held har jeg da fundet de to vigtigeste, og ellers må jeg bare starte forfra. Men der kan I se, hvad opdatering kan føre til – Øv! Men lige nu er jeg sløj, så det orker jeg ikke lige nu, men det kommer. Når jeg engang med tiden forhåbentlig får det bedre 🙁

4 thoughts on “To skridt frem, og tre tilbage

 1. 🙁 Tak Birthe

  Det hed min elskede mor også 😡 også med “h”! Ja, det er sgu træls, både at være syg og ryge i problemer med det opdatering/tilbagedatering.#:-s Men skulle det ikke gå værre end det, så pyt. Dem kan jeg da rekonstruere. Det værste er, at jeg giver min hjælper stress og endnu flere grå hår :-??

  Kh

  Deborah

 2. Hej Deborah!

  Hvor træls sådan at være syg……..håber, at du snart bliver frisk igen 🙂

  Sikke træls at dine sider er forsvundet……..nu tør jeg ikke at opdatere min side 🙂

  Varme hilsner
  Birthe/Newyorkerbyheart

 3. Dejlig Far at havde. Sådan at komme forbi med nogle blade – dem kan man ikke have nok af når man er syg. Jeg håber at i morgen er en bedre dag for dig:”>

Der er lukket for kommentarer.