Wonderful

Aftenen igår blev på TV brugt til lidt af hvert, men endte med en biografisk udsendelse på Charlie om Eric Clapton. Han er da været med til “lidt af hvert”, må man sige. Jeg har aldrig dyrket ham som sådan, men har altid godt kunne lide hans musik, og da han i 2000 lavede “Riding with the King” sammen med BB King, fik jeg mig endelig taget sammen til at købe en CD med ham. Den er rigtig fed, når man er i det humør. Indrømmet det er ikke ofte, men det er også musik, jeg skal vænne mig til at lytte til stadigvæk. Men usendelsen om Clapton var interessant. Bl.a. nappede han i sin tid George Harrisons kone Patti, som han senere blev gift med. Hvad man ikke får af “vigtige” oplysninger i sådan nogen udsendelser ;-). Vil du læse historien om det og meget, meget mere, kan du gøre det her. Her er han sammen med en anden stor favorit – Mark Knopfler, hvor de synger “Wonderful tonight”, som er et nummer, jeg holder meget af.