Alt om Deborah

Her kan du se, hvad navnet Deborah betyder, og hvem hun var for længe siden 🙂 Og når du har gjort det, kan du læse om personen bag sitet her nedenfor.
Jeg er født 1962 i Schöneberg, Berlin, Tyskland. Tilbragte noget tid efter jeg blev født på et børnehospital – jeg var nemlig født for tidligt (termin var 22/10), den 14. august kl. 19.30 om aftenen, og således også dengang utålmodig 🙂 Således endte jeg med at være løve af stjernetegn, og skulle vist være en ret typisk en af slagsen. Min tidligste barndom indtil jeg var 6 år tilbragte jeg på Topasvej i Herlev i et lille hus, som var et dejligt hjem for os. Omkring et år før vi flyttede kom min lillesøster til. Vi var nede og hente hende i Berlin også. Jeg kan godt huske nogen ting fra turen.

Med familieforøgelse og skoleskift, flyttede vi også til Hellerup, hvor vi fik meget mere plads og dejlige omgivelser. Det var et dejligt hus at vokse op i. Med til husholdningen hørte min hund dengang Sniffe, en dejlig tigerstribet boxer, som jeg fik, da jeg lå i sengen og var syg, da jeg var 2 år. Senere kom mange flere hunde til. Vi nåede at have en del i min barndom. Bl.a. “et uhyre” af en stor gul Granddanois, der hed Sultan. Når jeg siger uhyre, mener jeg det sådan set lidt, for han var en børste, og måtte derfor senere aflives. Det var arveligt, for sammen skæbne overgik hans far, som iøvrigt var en smuk hund også, og sort. Fra samme sted fik vi senere, en Yorkshire terrier, som hed Robin, og som min mor elskede, og en dejlig schæfer “Chang”, som var en rigtig dejlig hund også. Har godt nok travet Bernstorffsparken tynd sammen med ham, og min dengang bedste veninde Helle. Når vi ikke var på Rideskolen, så var vi der.
Jeg gik i skole, men skolegang har altid været noget traumatisk for mig og i mange år, gik jeg min vej, når jeg ikke kunne tage mere. Dengang var der ikke noget der hed mobbepolitik. Fagligt klarede jeg mig efter omstændighederne forbavsende godt.

Senere kom jeg på Handelsskole (lå et andet sted dengang), og det var jeg sådan set glad nok for, bortset fra, at det fagligt her begyndte at blive hårdt, at “holde boldene kørende”. Jeg ville faktisk også være sprunget fra, men gennemførte lige akkurat.

Senere blev jeg uddannet på kontor og arbejde med det i mange år. På et tidspunkt omkring 1987/88 fik jeg ideen at jeg skulle til England (Croydon, Hathaway Rd.) og arbejde og bo for en tid. Det var ikke den store success, men alt taget i betragtning en okay oplevelse. Jeg var der 5 mdr.Og oplevelsen tog ikke min vedvarende kærlighed til England og alt engelsk fra mig.

Jeg mistede så mit arbejde, og ville også gerne have mere plads, og den eneste måde jeg kunne komme fra min lejlighed i Skovshoved, var ved at flytte sydpå, og sådan havnede jeg i Horbelev på Falster. Huset var godt nok men beliggenheden var elendig, og slet ikke, hvad jeg havde i tankerne.

Så fulgte en periode med megen sygdom. Fra her af og stort set til nu, har jeg haft klippekort til hospitalet og lægen. Det vil jeg ikke kede jer med, bare sige, at det har været hårde år. Men efter en af sygdomsperioderne fik jeg et aktiveringsjob i Told og Skat, og det var jeg faktisk glad for. Måtte selvfølgelig også afbryde det midt i det hele, da jeg igen skulle på hospitalet.

Senere skulle jeg jo så finde på noget, og da jeg allerede dengang var meget computerinteresseret, fandt jeg på at jeg ville læse til Multimediedesigner. Det kunne man KUN et sted, nemlig på IMMA. Der var een stor hage ved det, det ligger i Nakskov. Det var alt for langt, at køre fra Nordfalster til Nakskov hver dag, og iøvrigt også for dyrt. Så jeg købte et andet hus i Nakskov. Det var mildt sagt ikke noget super hus, men til gengæld var beliggenheden ihvertfald som jeg havde tænkt mig det fra starten. Til gengæld er Nakskov en dejlig by, som jeg var meget glad for.
Den flytning og uddannelsesforløbet var held i uheld kan man sige, for det tydeliggjorde, at jeg ikke kunne holde til at være på et normalt arbejdsmarked. Jeg fik min eksamen – igen med hiv og sving, men gik samtidig ned på det. Det satte en nøje undersøgelse af mit helbred igang, og jeg fik så pension i 2004. Det har været det bedste, der er sket mig, når det nu ikke kan være anderledes.

Senere vil jeg putte nogen fotos her, for at illustrere.