Hvilken dag?

garbo-og-agave02-210705.jpg

garbo-og-agave01-210705.jpg

Dagen er blevet væk for mig. Feberen er igen sneget sig opad og jeg har brugt det meste af dagen på at sove. Jeg fatter det ikke, jeg må ringe til lægen imorgen. Men kan han ikke høre noget på lunger og lign. så kan han heller intet stille op. Så er det man når til det punkt, at man håber han kan, for det her er til at få spys i lange baner af.

Nå men inden jeg lagde mig, fik jeg da vandet blomster ude og inde. Sidder da lige og kommer på, at jeg har glemt dem her i soveværelsesvinduet. Nå det kan blive imorgen. Men alt på altanen og i stuen og køkken fik en tur. På altanen skulle “Garbo” selvfølgelig hjælpe, og af en eller anden grund, er hun meget glad for min agave som det ses.

Som sagt ikke en dyt andet, end jeg har sovet uden det dog har hjulpet på feberen 🙁

4 thoughts on “Hvilken dag?

 1. Rigtig god bedring Deborah, det er simpelthen så kedeligt bare at være tappet for kræfter, men heldigvis har du fine missen, hun kan helt sikkert veje lidt for det sociale liv du lige nu må undgælde for:)

 2. Hej Gitte
  Ja, hun er en sød lille hjælper, og ven i det hele taget. Lille pus:x. Nej det kan hun sagtens have, sin yndlingsblomst. Nogen æder hun af, og så kaster hun op den lille klovn, men dog ikke agaven. 😉

  Feber/sygdom har jeg kun en kommentar til: :((

  Ja kryds endelig, alt hvad du kan – om det hjælper :-??

 3. Selvfølgelig skal Garbo hjælpe, det er da helt naturligt.
  Hvorfor skulle dyr ikke have deres ynglings blomster / planter lige som os andre.
  Håber at feberen snart falder, søde. Kroppen har jo heller ikke godt af, at være i konstant kamp med sig selv.
  Krydser fingre for dig. Knus

Der er lukket for kommentarer.