Morgenens rundtur

guldregn01.jpg

På min daglige rundtur på diverse blogs, nyheder med mere, skal jeg selvfølgelig altid også se, om der er nyt på min ven Jakob’s blog ude i det Thailandske – det var der her til morgen, med heste i endda – lige noget for mig – selvom du ikke er til heste, så kig lige, for det er godt nok helt usædvanlig flot kunst i mine øjne, så er du til kunst, så kig forbi.

Ligeledes kan jeg ikke lade være at nævne historien med gutten, der efterlyses i forbindelse med pigen, der er blevet skudt i maven – kig her og se om du kender ham, eller hold øje med, om du skulle rende på ham, så han kan blive stillet til ansvar.

guldregn02.jpg

Til de haveglade, var der også noget at hente i stakken af ugeblade, om Janne og Hans Blomhøj’s have. Der er vist grobund for lidt inspiration der.

Jeg fandt også en ting til stakkels pakkefrustrerede Liselotte, men det er lidt sent, for nu er hun taget afsted, men der er jo andre, der skal afsted, og Liselotte kan så gemme til næste gang 😉 Det er omfattet af copyright, så jeg har lige skrevet og spurgt, om jeg må bruge, så vi ser. Ellers må jeg nøjes med at sende på mail til Liselotte.

Billederne er af den Guldregn, jeg tog for noget tid siden, da jeg var ved vandet, hvor jeg også fotograferede huse og lidt andet godt. som det ses, er den absolut bedst “i flok”. Iøvrigt dør man ikke af at spise den. Man får ondt i maven og kaster måske lidt op, men ikke mere. Nu er der så iøvrigt – hørt på TV, udviklet en sort, uden bælgene til at friste nogen. Jeg har godt nok aldrig været fristet da, og heller aldrig hørt om nogen. Vi havde en smuk en i vores hus. Og jeg plantede også en i mit første hus på Falster. Den er flot nu! Den står foran huset fordi det var planen at der skulle være gult og hvidt der. Huset har min far nu, så derfor kommer jeg der stadig.

Dagen er startet med en hyggelig mail fra en veninde, der lige er flyttet til Sverige. Et stort spring, selvom det er deres ødegaard de flytter til, og som de har haft et stykke tid. Men de har det godt som jeg forstod det, så det er godt. Håber at komme op og se herlighederne på et tidspunkt – måske sidst på sommeren. Vi må se. Nu er Ã…rhusprojektet jo blevet udsat til august.

Iøvrigt kom jeg af gammel vane til at sende en mail til “ham” igår, med link til sommerhusdrømmen. Vi har jo før delt den slags ting, og nu skal jeg jo vænnes af med det igen. Pokkers osse! 🙁 Nå, men det var da kun linket, så ingen stor skade sket. Og iøvrigt ved han jo bloggen er her, så han kan jo læse med her, hvis han er interesseret.

2 thoughts on “Morgenens rundtur

  1. Ha – verden er lille. Den have du henviser til, har min mor talt meget om. Det er nemlig hendes tidligere naboer … og også min nabo fra jeg var hjemmeboende, …..der nu har etableret den flotte have andetsteds i byen.

    Kh Dorte

Der er lukket for kommentarer.