Den sorte skønhed – igen

Ja, da jeg kom ud fra lægen holdt den der igen – den sorte Jaguar XJ V8 Sport, som jeg bare er helt “solgt” med. Næsten samme sted, men pænere parkeret (stadig ulovligt), hvilket gav mulighed for de par skud, jeg ikke fik taget sidst, fordi jeg skulle overlade min plads. Den slags forstyrrelser var der ikke idag, så her er den. Jeg savler….:)

jaguar-v8-sport02-2205071.jpg

jaguaer-v8-sport01-2205071.jpg

7 thoughts on “Den sorte skønhed – igen

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Dagens bil Jaguar XJ 4,2 - plus en bonus!

  2. Gitte – jeg har flere favoritter, men den her er absolut en af de øverste på listen. Og som du siger, man kan kun have respekt for, så smuk en bil.

    Catarina – vi er jo enige – “solgt” 😉

  3. Det er ikke min drømmebil eller favorit, men man kan ikke komme uden om at det er en flot bil. Den er stillig og er utrolig godt lavet. Det er kvalitet og det kan man kun have respekt for.

Der er lukket for kommentarer.