Morgenens uhyrligheder

pelargonieknopper-220507.jpg

Ikke nok med, man er syg, så når man læser dagens nyheder, her og der, kan man da få det endnu dårligere. Nu er kvalme ikke lige med i udbuddet af dårligdomme, men når jeg læser, om at ham her vil i Folketinget, så kommer det hurtigt!!! Man kan da kun håbe, ingen stemmer ham ind.

Ligeledes får jeg det dårligt, når lægernes egen organisation og politikerne vil hive lægeklinikker ned over hovedet på os. Jeg har en praktiserende læge, som jeg er glad for. Det er en enmandspraksis, og det fungerer mere end fint for mig, og hans andre patienter. Jeg har endnu ikke hørt nogen sige, de var glade for de upersonlige klinikker. Faktisk tværtimod, prøver folk at undgå dem. Det handler for mig, som desværre bruger min læge meget, om tryghed også. Jeg ville føle mig fuldstændig lost på sådan en klinik. Gad vide, om der overhovedet er nogen der lytter til os – brugerne/patienterne?? Det er bare ikke iorden! Det er en typisk skrivebordsbeslutning, som slet ikke er i tråd med “det virkelige liv”. “Hovedet under armen” ligesom beslutningen om den 6-årrige og adoptionen. Der gør vi forhåbentlig en forskel, er der nogen, der vil kæmpe for vores praktiserende læge – jeg vil gerne, men har ikke overskuddet. 🙁

Hvis du som jeg, er utryg ved at opgive din familielæge, el. hvad nu din vinkel på det er, kan du give din mening tilkende her.

Mit helbred er også en uhyrlighed, og jeg har derfor besluttet at tage til lægen idag. Min far kommer her om ½ time med bilen, så jeg lige kan handle det mest nødvendige og komme derover. Så må vi se, hvad han siger today!

Til gengæld finder jeg hele tiden nyt ved kameraet. Når jeg ellers orker. Lige nu kan jeg sove det meste af tiden. Morgenens foto er en pelargonieknop udsat for marko’en 😉

4 thoughts on “Morgenens uhyrligheder

 1. Hahahaha, jamen han ér klam, han ser væmmelig ud og præsenterer sig på en måde så man får fornemmelse af at han er udenfor menneskelig rækkevidde.

  Jeg er spændt på at høre mere til hans politiske interesse, tvivler ikke på at vi kommer til det.

  Det gode ved de lægehuse jeg har været tilknyttet har netop været at jeg kunne vælge at vente på min egen læge hvis han havde ferie eller jeg kunne vælge en af de andre læger i huset. Men lad os nu se om og hvis hvornår det skal føres ud i livet.

  God bedring Deborah

 2. 🙂 Hej Pia

  Jamen det kan da være, jeg ændre holdning, for jeg bliver jo nok tvunget til det, med tiden :-?. Men sålænge, jeg kan blive indenfor min søde læges 4 vægge, og iøvrigt, er han fraværende – vente til han kommer igen, så vil jeg stadig helst det. :-< Med hensyn til Carl-Mar Møller, så synes jeg, at han er så klam, at jeg ikke kan beskrive det, og jeg håber og beder til, at han ikke kommer ind. Muligt han kan formidle ting "anderledes", men det jeg indtil nu har set - der er det ikke noget, jeg på nogen måde, kan have nogen interesse i - selvom jeg så støttede socialdemokraterne, hvad jeg ikke gør [-( Jeg går ind på sofaen igen (:|

 3. Jeg er helt enig i at ritig mange beslutninger laves fra et skrivebord hvor man får tanken om at de mennesker på ingen måde ved hvordan den virkelige verden ser ud. Men, nogle gange er jeg ikke helt uenig med i tanken om at fremme sundhedsvæsenet, og det kan jeg godt se noget i her. Jeg har flere gange været tilknyttet et lægehus, jeg har haft én selvvalgt læge som har været min primære læge, men har haft mulighed for at konsultere de andre under ferie og i tilfælde af at de har haft en specialeviden som min egen læge ikke har haft. Det har sparet mig for at skulle unødigt til andre lægepraksiser og det har også været trygt at kende de andre inden jeg evt. fik brug for dem.

  Med hensyn til Carl-Mar, så synes jeg han er et sjovt indslag, tænk at turde skille sig så markant ud og så endda helt bevidst. Han er meget særlig, provokerende og kan på mange være grænseoverskridende, men, jeg har fra flere “modstandere” af ham faktisk også hørt at de er blevet glædeligt overrasket ved at høre hans foredrag. Han kan åbenbart også være både seriøs og interessant at høre på. Som jeg kunne høre ham udtale i morges så er det den seriøse del af ham der gerne vil ind i folketinget, og være med til at formidle politikken på en anderledes og nok provokerende vis.
  Jeg kan kun se frem til at høre hvad han har at byde på, hvis han vel at mærke kommer ind nogle steder:)

Der er lukket for kommentarer.