Nu kan jeg så glæde mig

Se jeg var jo så heldig, at jeg fik både Pirates of the Caribbian 1&2 til min føs’da sidste år. Og jeg er altså vild med et rigtig eventyr, og så er ham Johnny Depp altså bare god. Det er jeg så langt fra at være ene om at synes. Da jeg hørte, de ville lave en nr. 3, så tænkte jeg

“Nej nu må de altså stoppe mens legen er god”

Det er så ofte før set, hvordan en film – ingen nævnt, igen glemt, er blevet pint og presset til mere end sidste blodsdråbe, med fatale følger. Så da jeg læste dette her idag, blev jeg da lidt glad, for så kan jeg jo godt (forhåbentlig) glæde mig til at se 3’eren til vinter, hvor jeg forhåbentlig har fået en ny DVD-afspiller.

P.S.: Her ville det have været så evigt skønt, at have kunnet bringe et foto af Johnny i filmen, men jeg tør ikke af frygt for at lægge mig ud med alverdens copyrightlove!! Pokkers osse! 🙁 I må kigge diverse sites, der er linket til her.

4 thoughts on “Nu kan jeg så glæde mig

  1. Jeg har lige set to drenge, der var blevet anmeldere på “Go-Aften Danmark” – de var nu søde – men som bekendt behøver man ikke være hverken dreng el. barn for at nyde et godt pirateventyr. Jeg håber bare de slutter her som sagt.

  2. 😮 jeg synes, det er godt nok, at de stopper nu. Der skal heller ikke “tærskes langhalm” på det. Og nu når de skriver, at 3eren er så god, så er det fint at stoppe, mens legen er god. Jeg er også glad for ham i den rolle – helt sikkert.

  3. Har heldigvis også begge film, og bliver jo ikke dårligere af at nogle danske kanaler endelig begynder at sende dem.
    Tror desværre ikke der kommer en nr 4, har hørt at Orlando Bloom ikke vil indspille flere. Lidt synd hvis man som jeg er meget glad for Johnny Depp i den rolle.

Der er lukket for kommentarer.