Ã…rsag og virkning

be-delicious.jpg

Jeg har tidligere nævnt denne duft og kaldt den “duften af sommer” og det mener jeg stadig. Det er også en duft, jeg er blevet meget glad for. Her forleden var jeg lige i humør til et pift sommer. Tænkte at det da var pokkers så dårligt sprayfunktionen på den flakon virkede! 😀 Indtil jeg opdagede, at min “beholdning af sommer” faktisk var på 0!!! Med andre ord, min flaske er tom! 😮

Endnu en ting til ønskesedlen, som er så langt fra at være færdig, men som trods forsvindingsnummer er på igen. Jeg må hellere få smidt nogen flere ting på, det er trods alt snart fødselsdag. 😉

2 thoughts on “Ã…rsag og virkning

  1. Den kender jeg slet ikke, men den lyder intet mindre end skøn, og det betyder jo så at jeg må ned i matas og dufte:)

Der er lukket for kommentarer.