Drømmeverden

kastanie.jpg

Jeg har drømt i nat. Det gør jeg sikkert meget oftere, end jeg kan huske. Hermed sagt, at jeg stort set aldrig kan huske, hvad jeg drømmer. Her til morgen var undtagelsen. Jeg har drømt om “ham”, og det føles som, det har stået på hele natten. Jeg ved ikke helt, om jeg skal kalde det en drøm eller et mareridt 🙁 De fleste ville nok anse, bare det faktum, at jeg susede Lolland-Falster tynd i bus, for et mareridt :). Det var nu ikke det værste af det. Det værste var, at jeg på hele turen, var i den her tilstand af total forvirring og fortvivlelse over manglende lyst til kommunikation og ikke mindst evne, som jeg oplever det.

Og med det opstår forvirringen jo, for de signaler jeg har modtaget har været fuldstændig modrettede. Selvom det nu i princippet er slut, piner det mig, for jeg sidder i virkeligheden i samme situation, jeg ved faktisk ikke mere, hvad der er hans rigtige følelser og hvad der bare er frustration. Det var en ufed følelse at vågne op til, og den sidder i mig endnu, og gør ikke lysten til at tale med ham mindre, men det skal komme fra ham, hvis det kommer. Som det er, skal jeg forlige mig med, måske aldrig at få nogen svar…

Foto er de smukke “lys” på en mega-kastanie, fra turen til vandet!

1 thought on “Drømmeverden

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Kaktus og sukkulenter

Der er lukket for kommentarer.