Indsamling til Victor og Berthel – ofre for spøgelsesbilisten

Jeg så det lige nu på Go’ aften Danmark, om indsamling for Victor og Berthel – de to drenge, der mistede deres forældre forleden, da spøgelsesbillisten dræbte 4 personer. Så kig ind, hvis du vil være med!

4 thoughts on “Indsamling til Victor og Berthel – ofre for spøgelsesbilisten

  1. Denne indsamling har virket som en åben sluse for en strøm af næstekærlighed som er forbilledlig, og som giver én lyst til at være stolt af at være dansker. Den giver ikke bare, på længere sigt, de to drenge en idé om hvor mange der har følt med dem i denne tid, men også – og ikke at forklejne – alle giverne en mulighed for på en eller anden måde at handle sig ud af den følelse af afmagt der blev trukket ned over hovedet på dem ved modtagelsen af den tragiske nyhed. Mange forskellige fonde henvender sig heldigvis uopfordret i sådanne tilfælde med donationer der ligger langt udover hvad man kan forestille sig.

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Indsamling - igen?

  3. Ja det er helt sikkert en smuk tanke. Men desværre har der jo været andre lignende ting, hvor ingenting er gjort, og det er jo lidt trist at tænke på, synes jeg. Men lad os håbe, at det er en ny trend. :)>-

  4. Det er en fantastisk god ide, det er simpelthen så dybt tragisk..
    Jeg tror sgu lige jeg hopper på og spytter i kassen.

Der er lukket for kommentarer.