Kagens dag

kage-med-krymmel.jpg

Jeg havde slet ikke hørt om “Kagens Dag” før det for længst var for sent. Med tanke på mit slankeprojekt ville jeg nok ikke have taget afsted alligevel, men hvorfor får vi først information og TV-klip om det når det er for sent??? Vi ville da gerne have vidst det noget før.

Og hvorfor så lige kun Københavns Rådhus, hvem siger vi ikke kan holde “Kagens dag” mange flere steder. Gentofte Rådhus ville f.eks. egne sig fortrinligt – jeg har tænkt mig at foreslå, så må vi se, hvad de siger. Det er jo til et godt formål. Det ville da også give flere penge i kassen, jo flere steder det blev afholdt. Hele Sjælland kan jo ikke tage til Kbh. f.eks.

Ihvertfald er det planen at jeg er så fin og slank næste år på den her tid, at jeg med god samvittighed kan prøve at få billetter til Kagens Dag!

3 thoughts on “Kagens dag

  1. Min søde tand og jeg knuste da vi så det og her nu noteret det i kalenderen til næste år, for så må “vi” afsted til Odense Rådhus og smovse;-)

  2. Jeg vil prøve at skrive og foreslå, de laver det flere steder. Interessen er der jo tydeligt, og selvfølgelig er det oplagt, at starte i sin egen kommune 😉

  3. Vi ægrede os også, anede det ikke, men vi er da helt enige i at vi rigtig gerne vil nå en billet næste år, overvægt eller ej:)

Der er lukket for kommentarer.