Morgen-TV og tilbud

c2e673bb5c.jpgHvad man ikke kan lære af at se fjernsyn dagen lang 🙂 Det er ikke småting. Jeg er ellers holdt op med at se “Morgen-TV” efter de har installeret ny mandlig vært. Eller ihvertfald, når han er på. Synes han er intet mindre end elendig. Jeg har så et problem #-o , for jeg elsker Cecillie Frøkjær! Men som det er, bliver hun altså valgt fra, når Morten Resen er på. Når det er sagt, er jeg også meget meget glad for Ole og Line. Ligeledes har jeg det helt forfærdeligt med kokken Nikolaj Kirks udseende. Kunne de for pokker ikke enten ansætte en kok, man kunne holde ud og se (og høre) på f.eks. Claus Meyer, eller også kræve at han er appetitlig at se på som minimum? Jeg mister appetiten, når jeg ser ham, helt bortset fra hans sprog, som jeg heller ikke bryder mig spor om. Beklager 🙁 Dermed ikke sagt et ondt ord om hans opskrifter/mad. Sikkert udemærket, men han “taber” altså mig, ved sin fremtoning og fremstilling af tingene (alt for forvirrende) :-s. Jeg har skam også en af hans kogebøger. Som det er zapper jeg over og får en dosis af ham her istedet for, når Morten og Nikolaj er på.

Jeg så det på “Rabatten” og det var det sidste indslag, så jeg var heldig for hvorom alting er, så er det hundhamrende smart og hedder Tilbudsugen.dk og har som navnet indikerer alle mulige tilbud fra alle supermarkeder, byggemarkeder, o.s.v. på det her site. Nu ville du måske indvende, at vi jo har andre tilbudsavisting – ja det har vi, men det her adskiller sig på væsentlige punkter. Hvis du opretter dig som bruger, kan du gratis få tilsendt en mail med præcis de tilbud du ønsker, fra præcis de forretninger du er interesseret i. Jeg synes, du skal kigge forbi. Jeg er selv medlem hos “Min reklame” p.t., men der får jeg jo bare de udvalgte foretninger. Hos Tilbudsugen, kan du også udvælge produkter og så husker den for dig. Jeg ved godt, hvad jeg skal vælge. Kig forbi.

2 thoughts on “Morgen-TV og tilbud

  1. Ja det er jo godt, at man selv kan vælge, og finde slukknappen eller en anden kanal, når man ikke gider mere 😉 Som du kan se i et tidligere indlæg fra mig, bryder jeg mig bestemt heller ikke om Camilla Plum på TV.

    Nikolaj er bare alt for forvirrende, og fordi der er lidt stil over tingene, behøver det ikke have noget med snob at gøre i mit hoved. En ting er, at han kan være en god kok, men derfor behøver han ikke egne sig til TV, og det mener jeg så ikke, han gør. Men som du siger, vi er forskellige.

  2. Sjovt som vi mennesker er såååååå forskellige.
    Enig Cecilie F er bare for fed som vært i TV – det samme er Ole S og Morten R, men Line B der står jeg af. De dage hun er på er der slet ikke åben for morgentv hos os – selv om det ofte køre i baggrunden.
    Nikolaj K – Jeg elsker hans måde at tale på, at klaske tingene op (Lidt som Camilla Plum) ikke noget snob eller andet…….. han går bare til den – lige min stil…..:x

Der er lukket for kommentarer.