Græder indeni

garbo-pa-kradsebraet.jpg

Der er dårligt nyt, i sagen om den lille pige og adoptionen. Jeg forstår ikke, hvordan nogen, kan være så onde og hjerteløse, og hvorfor ingen fra højeste sted griber ind….hvis du ikke har skrevet under, så vær sød og gør det! Et eller andet sted, må det for pokker gøre indtryk, så det ihvertfald ikke sker igen…. Jeg græder indeni! 🙁

Billedet er “Garbo”, lige da jeg fandt ud af det med at slå blitzen fra – takket være Catarina 🙂

Ikke det store, har handlet sammen med far, og er kommet tilbage – alt ellers status quo!

4 thoughts on “Græder indeni

  1. Jeg har det på samme måde som dig med den lille pigen og adoptionen. Jeg vil gerne skrive under – men kan ikke finde… hvor kan jeg finde?
    Hilsen Inger

  2. Jeg har skrevet under, vi snakker en del om den sag ude på mit arbejde. Billedet af Garbo er rigtigt, og denne gang kan man se den øjne 😉

Der er lukket for kommentarer.