25. maj 1957

mor-og-far-til-fest.jpg

Var det lige så fint vejr som idag. Det siger min far, og dagen er en han husker – han og mors bryllupsdag for altså 50 år siden. Utroligt nok, har jeg ikke deres bryllupsfoto ved hånden – de er ellers søde, men jeg har et andet foto af dem, som er sødt, taget til en fest – jeg ved ikke, hvornår og så et nyere taget til bedstevenindernes søsters bryllup, for en del år siden efterhånden. Men det er sådan et godt billede. Jeg må skynde mig at sige, at det ikke er mig, der har taget, men vist nok en anden venindes mand. Håber han tilgiver gengivelse, ellers må han komme efter mig 🙂 Når jeg affotografere det sidste, bliver der nogen underlige skygger, som jeg trods mange forsøg ikke kan komme af med. Jeg beklager, men jeg håber, det alligevel kan ses, at det ér et super billede. Det står i glas og ramme på en fin gammel fyrtræsskænk, jeg har arvet fra mor.

mor-og-far-til-bryllup.jpg

Sjovt nok, kan jeg kende dragten min mor har på, på det øverste billede. En flot lys petroleumsfarvet dragt i noget brokadeagtigt stof – helt fantastisk flot, som var en af de ting, jeg mødte, da vi ryddede op i kælderen!

Det kunne have været dejligt, at have fejret dem idag, men sådan skulle det ikke være.

2 thoughts on “25. maj 1957

  1. men en speciel dag er det alligevel, Deborah, og en dag til at mindes og du har ret, det er gode billeder af dine forældre.

Der er lukket for kommentarer.