Dagens nyheder og de faste

altankasse01.jpg

Ja, jeg har jo min sædvanlige morgen-surfetur her til morgen på diverse blogs og sådan. Blandt nyhederne er en overskrift om en ulykke igår aftes. Jeg ved nøjagtig, hvornår det skete. Stod på min altan mod sydvest og vandede, de nu meget flotte altankasser og andre gevækster, da jeg hørte udrykningerne. En ambullance kom susende ad Ordrupvej og i det “fjerne” kunne man høre adskillige udrykinger. Jeg tænkte, at det måske var et uheld på bakken, men en påkørsel der skyldtes et selvmord. Øv da også.

Verden er forskruet, som nu med den her pige, der ikke får at vide, hendes far er død. At man melder sig til “Big Brother” i føste omgang, synes jeg så personligt, er noget ….ja, hvad skal jeg sige! Men hvis faderen var syg af kræft, skulle man tro, at der forelå en aftale om, hvordan man skulle forholde sig i tilfælde af dødsfald:-\. Jeg ved det ikke, men bare endnu (for mig) et eksempel 🙁

andre-vaekster.jpg

Så er der også historien om en vis hr. Riis, der åbenbart tror, at vi er så dumme at tro, at det med doping er fortid. Og at det hjælper, at komme nu og tilstå (noget vi sikkert alle mere el. mindre har været sikre på), efter flere års hårdnakket benægtelse. [-x – jeg giver ikke fem øre for ham, det må jeg indrømme, men det har jeg nu aldrig gjort, og endnu mindre nu .[-( Har iøvrigt skrevet lidt om den problematik før, det var bare i forhold til Ivan Basso.

altankasse02.jpg

Jeg har mine faste blogs jeg læser hver morgen, hvis der er noget nyt vel og mærke. Det er blevet fast kotume her i huset, at dagens eneste “latte” ~o) indtages sammen med læsning af blognyheder og andre ting her på nettet. En rar måde at vågne på, synes jeg. Det er blevet “moderne” at tage på blog-safari/rundtur/rejse – og det synes jeg, er en rigtig god ide. Den vil jeg også hoppe på lidt senere, men vil hellere starte med at fortælle lidt om nogen af de blogs, jeg besøger fast.

En blog som jeg synes, er rigtig sjov og anderledes og læse er Claus i Kina’s blog – Monkeyclaus, som han kalder sig (han er født i abens år -derfor). Der er fra hverdagen i Kina, med de glæder og sorger det nu giver. Med Kinesisk korruption, underlige hospitalssystemer, spændende mad, og en sød svigerfamilie og kone – og ikke mindst en yndig datter, som er Claus’ et og alt – man forstår ham. Sabrina er lige til at putte i lommen. Hun er sådan en, jeg ville have haft, eller en lige så sød selvfølgelig 😉

altankasse03.jpg

En af de nyerer “i flokken” er Catarinas blog, som jeg holder meget af, fordi jeg fornemmer, vi er meget ens på mange punkter, og hun skriver hyggeligt, og så har vi samme kamera og ikke mindst YNDLINGSBIL!! 😉

For de haveglade, er der mange gode, men en af de mere udsædvanlige er Mormors kolonihave, som vitterligt handler om den her unge mands mormors kolonihave, og hvordan den har det. Det er simpelthen så hyggelig læsning – idag f.eks. om roser, som jeg ELSKER, og det gør jeg jo stadig, selvom jeg ikke har have mere – det kunne være en anden rosenglad jeg læser dagligt, men som ikke må få roser, skulle kigge forbi? Så lugter det da lidt af fugl, som man siger 😉

Anita – Moccapigen, er en af “de gamle”, om man så må sige, men en af dem, jeg holder meget af at besøge. Hun kan få sagt tingene på en rigtig god måde. Jeg kender ikke Anita IRL, men ville gerne møde hende, som andre engang. Fornemmer en meget varm og dejlig pige. Det siger meget om folk, at de er så hjælpsomme, som hun er. Hun var (sammen med andre), meget hurtig til at hjælpe mig, da jeg startede og havde nogen tekniske mangler og færdigheder til at få lavet bl.a. mit banner. Det har Anita lavet for mig, og dermed kom min blog til at se ud lige som jeg drømte om. Igen tusind tak! Hun er altid klar til at hjælpe, hvis hun kan, og vi får også engang imellem en lille snak på MSN. Det er dejligt, med sådan nogen som hende i blogland.

Er man ikke sulten, så bliver man det, hvis man besøger Birthes blog – Newyorkerbyheart. Hun laver, hvad der ihvertfald på billeder og skriv, ser ud til at være noget hamrende dejlig mad, og så kan hun også godt lide bøger. Jeg kan også godt lide at lave mad, og kan man det, og vil inspireres , er her et rigtig godt sted at starte.

Det var en tur rundt i nogen af de faste – så tager vi en tur til en anden dag. Helbredet – jeg er ved at være træt af at skrive det, men jeg tror ikke, det går bedre. Feber har jeg stadig :((.

2 thoughts on “Dagens nyheder og de faste

  1. Anita, det var så lidt, og helt og aldeles fortjent – Lyder dejligt at kunne slappe af med film og det hele. Også rigtig god weekend til dig 🙂

  2. Aiiiii. hvor ER det bare fedt at komme hjem, fra en drøntravl dag, til sådan en stor rose. Den er jeg virkelig virkelig glad for Deb. Tusind tak for de søde ord 🙂

    Nu vil jeg slænge mig og holde weekend. Jeg trænger hårdt til det og heldigvis er jeg helt mutters alene i hjemmet lige til imorgen eftermiddag. Film fra Blockbuster ER lejet – både gys og romantik 😉

    Rigtig god weekend til dig.

Der er lukket for kommentarer.