Et andet 50 års jubilæum

Og så på min fødselsdag bl.a. – det er da bare HELT genialt. Det var helt uden at lede efter det, at jeg lige så notitsen her om det. Som nogen måske vil vide og omtalt før, så var jeg i sin tid – og er stadig for så vidt, en stor fan af The Osmonds. Mit pigeværelse’s ellers flotte Sanderson-tapet, kunne næsten ikke ses for Donny Osmond med familie. De har faktisk også 50-års jubilæum, og laver et show i Las Vegas, for at fejre det. Og så får vi andre stakler langt derfra nok showet på DVD engang, og mon ikke også på TV.

Her er lidt Osmonds og hygge med sålænge. Der er en ny version fra 2003 som er et medley, og så et kig tilbage til dengang vi tøser gik amok – jeg smelter stadig 😡 Stort tillykke til min favoritgruppe! 🙂


P.S. Hvis du undre dig over Alan Osmonds krykke, er det fordi han har fået MS


For de uindviede, var et af deres kendetegn netop, at de havde hver sin farve. Donny’s var som det ses lilla og så fremdeles.

6 thoughts on “Et andet 50 års jubilæum

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Pretty Purple - En forsinket dagens bil - Model?

  2. Ja bare en lille bitte smule…..købte the ultimative Osmond. Jeg har alllerede planer om at når vi køre til Italien først i Juli – så bliver det rent Osmond:x

  3. Tusind tak for henvisningen……….. Jeg skal rigtig kigge og måske “solde” lidt iaften:)

  4. Hej Marianne, du kan tro, jeg husker den. Og jeg “smelter” som sagt fuldstændig:x, når jeg hører “The Osmonds”. Jeg har også engang sneget mig ud fordi Marie Osmond skulle komme. Desværre blev det kun til en lang næse, for hun dukkede ikke op! 🙁 Da jeg var i England sidst, købte jeg en CD med dem “The Ultimate Collection”. Se mange flere her:

    http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_w_h_/026-3756141-9908415?url=search-alias%3Dpopular&field-keywords=the+osmonds&Go.x=7&Go.y=5

    Jeg undskylder, at jeg først svarer dig nu, men din kommentar var smuttet ind i maskinhuset til bedømmelse, af en el. anden grund, men better late than never 😉

  5. Så mærkeligt Deborah. Forleden hørte jeg Eldorado (med Mylle – kommer altid på P4 når jeg skal lave mad). Her spillede han hitparaden fra november 1972 og han spillede bl.a The Osmonds.Jeg blev som en teenager og tænkte at jeg måtte have nogle af deres gamle numre på CD. jeg husker også godt tiden (min bror ligner Donny på en prik) – så vi havde skrigende piger omkring os. Jeg selv og nogle veninder pjækkede fra skole (kun sket denne ene gang) og sneg mig over på SAS-hotellet for at få et glimt af dem da de var i DK. Jeg havde selvfølgelig ikke fortalt mine forældre det, men om aften kunne de i tV-avisen se mig og veninderne stå og skrige foran hotellet:-? Nu skal jeg altså bare skaffe de gamle numre. Husker du “puppy-love”?…….

Der er lukket for kommentarer.