Hun væltede ;-)

Intet er så afslappet som en kat, der slapper af 🙂 Således gælder det også “Garbo”. Når morgenmaden er indtaget gælder det jo om at få sig en skraber. Lidt på altanen i solen og så senere på kradsebræt eller omvendt, jeg husker det ikke, men sød er hun. Hun har det med nogengange, og gjorde de så sent som igår aftes, at smide sig om på siden, når hun lægger sig – igår var det på ryglænet af sofaen – så kan hun se ned på mig 😉 Det ser grangiveligt ud som om, hun vælter. Nu vil jeg gå ind og slappe af. Det er blevet til for lidt de sidste dage. Jeg kan godt mærke, at selv jeg, er ved at blive rastløs nu, og trænger til, at der sker noget andet, samtidig med, at det er jeg for sløj til. Så jeg bruger alt for meget tid her, og er helt mast bagefter. Så nu får I godnatbillederne af “Prinsessen” – hav en dejlig aften.

garbo-vaeltet01.jpg

garbo-vaeltet02.jpg

3 thoughts on “Hun væltede ;-)

  1. Ja et liv uden dyr, er intet liv for mig ihvertfald – det bedste i verden. Ja, hun er helt vildt sød – så skulle I opleve hende på “slap line” 🙂

  2. Hvor er hun sød 🙂 Der er ikke noget at sige til at du holder af hende.
    Min den gamle ja hun lægger sig stille ned, selvom hun alligevel godt kan se “væltet” ud.
    Min søsters, som er halvt norsk skovkat, han vælter bogstaveligt talt. Kan komme gående og så bumb så vælter han og bliver liggende i alt hans pragt.

Der er lukket for kommentarer.