Boligdrømme/luftkasteller m.m.

Dette her hus så jeg avisen for snart noget siden. Og tænkte straks på Anita, og hendes boligdrømme

De tider, hvor jeg kunnne give min far flere mindre hjertestop og dårlige nerver, bare ved at nævne boligsektionen i avisen er Gudskelov forbi, og tro mig, vi har set “luftkasteller” i meget værre forfatning end det her sikkert er. Det må det nødvendigvis være, for der er dælme noget forskel i priserne da.

Det her er en “drøm” på 6 værelser og 178 og en grund på 864 kvm, og set udefra er det tydeligt, at det trænger til rigtig meget TLC, før det bliver drømmehuset. Hvis du har mod på en lyserød drøm, og “lidt” renovering, og på at bo med Dyrehavsbakken og Dyrehaven som nærmeste nabo, er prisen 7,5 mill. – Men bortset fra det, kunne jeg nu stadig godt se Anita der -og så ville vi være næsten naboer, og det ville være ok 😉 Det er til salg hos Realmægleren, og de har sådan en åndssvag hjemmeside, hvor man ikke kan linke til huset direkte. Men søger du på postnummer 2930, kommer er kun det. Drømme har man da lov til, selvom jeg ikke drømmer om det mere på den måde, så har man jo stadig øjne 😉 Og jeg kan se mulighederne, og pengene fosse ud af kassen 😮

9 thoughts on “Boligdrømme/luftkasteller m.m.

  1. Pingback: Den lyserøde drøm ruin « Deborah's

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Lidt nyt til boligen - Garden Cocoon og komfur

  3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Et smut forbi den lyserøde ruin og lidt

  4. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Et dejligt charmerende hus og en ruin

  5. 🙂 Pedrsn – jeg var der “in natura”, men kunne desværre ikke komme op og tage flere fotos tæt på, da huset var beboet. Kan være, jeg må forbi igen og lure. Velkommmen til her.

  6. Afgjort et hus med potentiale.. men man skal nok være lidt varsom med at lave de store investeringer i bolig p.t… Jeg er i hvert fald ikke selv 100% tryg ved markedet som det kører nu, når vi rammer en lavkonjunktur så har vi problemerne.

Der er lukket for kommentarer.