Efter sol kommer…

Regn – og således øser det ned i stride strømme her nu. Så jeg sender lidt solskin fra altanen forleden. Både med sol og farverne som også er “solskin”.

Der er lidt godt nyt (fingers crossed), jeg har mindre feber til morgen og har også haft det en anelse bedre. Dog kan det godt mærkes, når jeg har lavet lidt, at jeg bestemt ikke er frisk endnu. Det er pokkers ærgerligt, jeg kommer helt sikkert ikke på Galopbanen imorgen, sådan som jeg har det, og det er 2. løbsdag, jeg mister. Ikke nok med det er en mistet løbsdag, det er Breeders Cup-dag!!! Altså storløb og “Finish First” og “Tbird” skal starte, så det er bare surt. Helt bortset fra sidste års Derby-vinder “Peas and Carrots”.

Far var sød og komme forbi med lidt, jeg manglede her til formiddag, og nu har jeg som sagt fået ryddet lidt op, smidt lidt tøj i en spand så det kan blive vasket, og ryddet skrivebord, og andre borde, så jeg kan se, hvad de er lavet af 😉 . Det fremmer ikke ryddeligheden og renligheden og ligge syg ligefrem, så det prøver jeg at råde bod på idag. Og så vil jeg ellers slappe af med god samvittighed bagefter. Nu blev jeg jo lige grebet af det her “monster” til “en afveksling” 😉

2 thoughts on “Efter sol kommer…

  1. \:d/ Jeg kom som sagt ikke afsted, men resultatmæssigt det har været en super dag – “Finish” blev 3., “Tbird” VANDT og selvfølgelig vandt “Peas & Carrots” også – så det kunne faktisk ikke være bedre! 🙂 Tillykke til Helle og Marianne!!!

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Hvis ikke…

Der er lukket for kommentarer.