Kylling og karry i anderledes version

aebler-og-loeg-svitses.jpg
Æbler og løg svitses til saucen

kartofler-kylling-loeg-og.jpg
Kyllling, kartofler, løg og peberfrugt steger

tallerken-med-det-hele.jpg
Den færdig tallerken med det hele

closeup.jpg

Det her lyder lidt underligt, men er noget, jeg faktisk godt kan lide, og som jeg kun gør meget sjældent, for det er kulhydrat helvede. Men ris og kartofler sammen smager faktisk godt. Så risen sættes over, og imens steges kyllingen, kartofler (kogte), og et løg og en gul peber. På panden også lidt timian. Karrysovsen, er den samme som til boller i karry med æble og løg, og derudaf. Nu var det fordi jeg havde en rest kartofler, men jeg synes ligesom, at der hører ris til, men så blev det begge dele.

0

2 thoughts on “Kylling og karry i anderledes version

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.