Lester og Long John 1977


trainers-seat-og-lester-pig.jpg
I midten Lester Piggott på “Trainers Seat”

ole-larsen-og-long-john.jpg
Ole Larsen på ryggen af “Long John”

Jeg kom til at “tale” nostalgi med en hestebekendt igår, og det handlede netop om Scandinavian Open Championchip 1977. Han skrev, at han troede “Long John” var med i det løb, og dertil kunne jeg jo kun sige, at det var jeg 300% sikker på han var, og jeg endda havde billederne til at bevise det med, taget af mig selv. Jeg var dengang stor Ole Larsen-fan (dengang kaldet Derby-Larsen – fordi han vandt, alt hvad han rørte ved næsten), og netop Ole Larsen red “Long John”. Løbet blev iøvrigt vundet af Lester Pigott og “Trainers Seat”, og han gentog successen i 1978 (“Pollerton”). Ole er iøvrigt far til vores nu emminente jockey Mark Larsen.

Jeg må jo undskylde kvaliteten på fotos ovenfor, men husk på hvor gamle de er. Selvom der er passet godt på dem, holder de altså ikke i længden, som det ses, men derfor er det da lidt sjov nostalgi alligevel, og man kan da se, hvad det er 😉

Senere fik jeg “Long John” tæt på, på en anden vis, fordi jeg passede en helbror til ham. De lignede også hinanden, men “Long John Jr.”, var mindre. Her ses vi, efter han havde vundet.

deb-og-long-john-jr.jpg
“Long John Jr.” og jeg efter sejr i Trick Shot Handicap 12. oktober 1985 (i bagrunden th. ses Træner Gert Jensen)

1 thought on “Lester og Long John 1977

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » 4. løb - Gert Jensen Handicap

Der er lukket for kommentarer.