Nu vi er ved cremer

hydra-energy-cream.jpg

Der var en lang snak om fodcreme herovre, og den lyder som noget, der skal prøves. Til gengæld vil jeg så gerne lige reklamere for dén her creme. Min ansigtshud er med alderen blevet ret tør, og sol når jeg render så meget ude (når jeg ikke er syg!!!), gør det ikke bedre. Så jeg har været alverdens cremer igennem for at finde noget, så jeg ikke følte jeg havde revner i huden på størrelse med Grand Canyon (som jeg iøvrigt enormt gerne vil se, men det er en helt anden historie). Jeg har prøvet en del cremer også herfra, men en dag var der en prøve med, og da jeg havde testet den, var jeg ikke i tvivl, sådan en måtte jeg eje. Så da den alligevel var på tilbud nappede jeg sådan en, og den er altså rigtig god.

Jeg skal huske at nævne at Oriflames kosmetik også er naturkosmetik. Så jeg anbefaler til andre “ældre” damer med revne-tendenser 😉 Den hedder Hydra Energy Cream og er p.t. på tilbud til 110,- kr. – det er halv pris.

5 thoughts on “Nu vi er ved cremer

  1. Judith: Hm, det er ellers meget brugt i DK, men det fungerer så ikke ved Homeparty’s her, men som postordre. Men det har været her i rigtig mange år. Nu ved du ihvertfald, hvor du kan få det.:)

  2. Det er helt underlig for mig at se billede og beskrivelse af Oriflame. Jeg har faktisk ikke set eller hørt om det hernede i Danmark. For mange år siden da jeg boede i Norge og var en ganske ung pige var der et par stykker der havde Oriflame homeparty, hvor vi så sad og afprøvede forskellige produkter,- og nogle bestilte.

  3. Måske amn skulle prøve – for det godt nok billigt. jeg bruger Medex – serien og det er altså dyrt (men virker), men som du skriver. Så akn jeg mærke at huden skal ha fugt – især her i sommer perioden……….. Tak for oplysningen

Der er lukket for kommentarer.