Skuffende B.S.

bs-et-liv-paa-kantenopt2

Skuffelse er den overvældende følelse hos mig lige nu, når jeg læser dette! Ikke over Bjarne Riis, som kun indrømmede, hvad jeg hele tiden mistænkte, men over B.S., som med den udmelding ihvertfald slet, slet ikke står for det, jeg troede.

Jeg tror, han mister mange tilhængere på den konto – mig har han ihvertfald mistet. Han skal ikke komme og sige, at 11 års løgn og bedrag ikke betyder noget. Bjarne Riis har da også løjet for ham og holdet – Nej nu stopper festen sgu! Jeg er stået af, både overfor den ene og den anden! Jeg har ellers rost ham til skyerne, men har aldrig kunnet få ham og Bjarne Riis til at hænge sammen. Det gør de så selv nu, og fair nok, men så er det uden mig.

5 thoughts on “Skuffende B.S.

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Undskyld til B.S.

 2. Jeg giver dig ret, B.S har helt klart mistet en stor del af min respekt.
  Fint nok at han kan tilgive Bjarne Riis, men at det ikke betyder noget er forkert.
  Givet er at vi nok alle vidste at Bjarne tog doping, men at vi valgte at se i gennem fingrene med det. Vil man narres, så kan man let narres.
  Jeg har ikke helt mistet min respekt for B.S., for hans egne meritter synes jeg stadig er flotte. Men der er et eller andet helt forkert, han har mistet noget af hans ellers flotte dømmekraft.

 3. Vi er ganske enige – man kan da ikke af for 5 øre tillid til den konstellation! 😮

  Iøvrigt vil jeg da så godt opfordre til at man selv skriver en hilsen til B.S. og fortæller ham, at man ikke billigere hans opførsel/støtte til Bjarne Riis. Det har jeg nemlig også selv gjort. Kan jo ikke påregne at han læser blogs vel? 😉 Men jeg har sendt ham linket, om han så kommer forbi, vides ikke.

Der er lukket for kommentarer.