Fantastisk! Total gåsehud!

Jeg ledte efter noget helt andet, og “faldt over” det her FANTASTISKE og sjældne klip med 4 fabelagtige stjerner på toppen. Det er ikke den version, du kender, prøv at kigge. To ud af 4 stjerner har jeg set live, og de to andre, tjah dem får jeg nok ikke at se. Men det går nok, når man har Youtube 🙂

Jeg dedikere dette til mine gode venner, og beder dig huske dine gode venner, og sætte pris på dem!

7 thoughts on “Fantastisk! Total gåsehud!

 1. Hanne – Jeg skal anmode om, at du ikke smider for mange links! Det er systemet, der sorterer fra, når du smider så mange links. Så putter den kode ind, for at forhindre dem. Dette p.g.a. spam. Så højst et el. to links ad gangen venligst. Derudover var det mig, der havde kvajet mig, da jeg rettede, og glemt noget – det må være varmen. Nu virker alle linkene.

 2. Ja, jeg kan ikke tage linkene, som du har rettet dem til! Kun på den m,åde jeg skriver det ! Jeg aner ikke hvad der går galt, når de “lander” på din blog? Men hovedsagen er også, du ved, hvad jeg mener om musikken.

  – Den er bare skøn!:d

 3. Vi har samme smag i musik kan jeg hører! Jeg havde også, før jeg kasserede vinylen en hel stak plader med Dionne Warwick. Især er hendes “Hot, live and otherwiswe” fantastisk. Men den er sandelig også i høj kurs! 😮 Jeg har været heldig og købe den på det rigtige tidspunkt, kan jeg se. Men i det hele taget, som du siger, ligger der en guldgruppe af sange med hende. Til gengæld var jeg til koncert med hende, og det var altså en skuffelse af de større.

  Med hensyn til Whitney, kan jeg kun give dig helt ret, frygteligt spild af liv og et kæmpe talent. Men det her klip, det er “guf” og før hun gik “helt i hundene”! Jeg har rettet stavefejlene 😉 – Senere: Hanne – linkene var forkerte, og så var det noget teknisk i forhold til Whitney’s link også. Nu er det hele rettet.

 4. Uhh….det er næsten lige før jeg tuder! Det er så smukt, så smukt.

  Helt fra barnsben, har min favoritsangerinde været http://www.dionnewarwick.info – Dionne Warwick . Når hun folder sig ud med Burt Bacharach-numrene, der er skrevet specielt til hende, ja, så smelter jeg; den mand kan altså lave nogle klassikere!**= Han laver nogle suveræne hits!

  I mange, mange år var Whitney Houston “THE POPQUEEN” (for mig), og jeg har været til en koncert i Kbh. med hende. Men hendes deroute, er et skrækkeligt eksempel på forkert valg af ægtemand, og narkoens helvede![-x Når jeg har set billeder af hende, da hun var længst ude, havde jeg mange gange lyst til at græde, for sikke et spild af et FANTASTISK talent! 😕

  Tak for et fantastisk klip du har fundet med de fire!:)>-:-“

Der er lukket for kommentarer.