Knopper

knop04.jpg

knop02.jpg

knop01.jpg

Jeg kan se en facination af blomsterknopper. Det er med det her nye kamera, gået op for, mig hvor smukke de kan være. Det startede vel egentlig med kaktussen og nogen knopper på en busk på Galopbanen, og så har det grebet om sig tror jeg. Dahliaen er også utrolig synes jeg. Her er det en helt “gemen” pelargonie på min altan, men det bliver den da ikke dårligere af.

Det er holdt med at regne, men det blæser og ser koldt ud. Jeg har INGEN energi overhovedet til det mest basale her endda, selvom jeg sagtens kunne finde ting, at bedrive. Foreløbig er dagen gået her, og med snak med min computer-hjælpe-helt, som desværre lige forsvandt for mig, i et ubevogtet øjeblik.

Men som sædvanlig kunne han udrede nogen af “mysterierne” for mig og løse dem selvfølgelig! Tusind tak!

Som det ses, har jeg fået en fin ny “dut” til min “quote”. Nu vil jeg smutte i bad, og se om det ikke kan få mig til at friske lidt op, og så skal jeg have en lille bid frokost, og så må vi se, hvad der siden hændte….om ikke andet så jeg noget i fjernsynet igår, jeg skal efterforske lidt her, og måske skrive lidt om også. Hvad end du skal, håber jeg, du har mere energi og gøre det med, end jeg…. 😉

7 thoughts on “Knopper

 1. Nu er det en gammel IE6 jeg kører med, bruger den kun til at tjekke designs i…, såå…
  Deborah, du skal ganske enkelt beskære dine billeder før du uploader dem. De må ikke være bredere end 448px

 2. Kan I blive enige 😉 ? Det ser ud til at virke nu, men nej Ole, det har jeg ikke kigget, men hvis det “kun” er som Catarina siger, så …:-?? Og uanset ville jeg ikke vide, hvad jeg skulle gøre ved det!!!:-\

 3. :)>- Det virker da godtnok… #:-s

  Jeg har sat blockquoten på en del af teksten… Du kan selv gå ind i rediger og se hvordan det står…
  Også her på kommentaren, har jeg sat blockquoten på…

  Har du forresten kigget siden i IE for nylig? Dine billeder er en anelse for brede, så menuen ligger helt nede i bunden

Der er lukket for kommentarer.