Charlie Tema – Metallica


Der var igen fed musik på Charlie igår aftes – Tema om Metallica! Jeg behøver formentlig ikke fortælle, hvem det er. Ikke at jeg overhovedet er Metallica-fan på nogen måde, for det er jeg ikke.

Jeg “dumpede ind” i den her udsendelse ved et tilfælde. Fik lige slutningen af udsendelsen før, og så kom den her udsendelse om tilblivelsen af “The black album”, og hvor meget bøvl de havde med det. Det var en ny producer (Bob Rock), som så allilgevel har været med siden, men det var en “hård fødsel”. Men interessant var det, og jeg kan godt lide dem i små doser, men som regel er de lige “en tand” for heavy til mig.

Men især synes jeg det er hamrende flot at sætteet symfoniorkester sammen med hård rock – det kan jeg godt lide, og især sangen “Nothing else matters, som du kan høre her nedenfor. Sanger James Hetfield fortalte hvordan det slet ikke var meningen, at det skulle være en sang til Metallica, og at han egentlig ikke troede, de andre kunne lide sangen. Han virker enormt sympatisk på mig.

Det var en god udsendelse, og selvfølgelig hørte vi også fra Lars Ulrich – det danske indslag i gruppen. Han og Connie Nielsen har iøvrigt lige fået en søn 21. maj , og Lars er fra Gentofte, hvor jeg bor og også er opvokset 😉 Men igen, som før sagt, en opfordring til at se de her Tema aftener på Charlie, hvis du har mulighed, for de er som regel rigtig gode. Jeg var i hamrende dårligt humør, så noget gedint rock var lige til mit humør, og så var det faktisk spændende. Metallica er i Århus den 13. juli, men der er udsolgt.

6 thoughts on “Charlie Tema – Metallica

  1. Prægtigt nummer.
    Trommeslageren er også godt skolet. Den første større rockkoncert har overværede var med Deep Purple.

  2. 🙂 Vi er helt enige, de to numre, er også mine favoritter! Ramstein præsenterede Jakob mig også for, men der går grænsen! Det er, i mine små øren altså, slet ikke musik :-“

  3. Jeg holder enormt meget af lige præcis dette nummer og Enter Sandmen. Ellers snupper jeg dem også i små doser, ligesom jeg gør med Rammstein, der naturligvis er en tungere genre. Humøret skal være til det 🙂

  4. Hej Muff, tak for din hilsen og gode råd udi Metallica. Det her helt klart brugtbart, så mange tak og velkommen hertil! :)>-

  5. Skaf hele S&M skiven.. det er en mere let fordøjelig tilgang til Metallica hvis man i forvejen ikke er deres største fan. Når man har hørt den et par gange er man hooked. Og så er der ikke langt til at skaffe Black Album, Load og Reload også – og S&M på DVD (absolut pengene værd). Jeg vil dog ikke anbefale St. Anger og de første albums de lavede hvis man i forvejen har det lidt svært med Metallica.. selv som fan gennem 13-15 år synes jeg at St. Anger (med undtagelse af få numre) er skod, og eksempelvis Kill ’em All er helt forrykt langt ude vred metal som kun de mest hardcore langhårede flippere kan forstå 🙂

Der er lukket for kommentarer.